FTX samarbetar med MLB för att ytterligare utöka kryptomedvetenheten

Crypto exchange FTX har samarbetat med Major League Baseball (MLB) för att bilda det första globala partnern för utbyte av sportliga och kryptokurrency någonsin

Det senaste tillkännagivandet ser den populära utbytespartnern med ett av Amerikas största tidsfördriv. Major League Baseball kommer att gå med i kryptorummet genom sitt senaste partnerskap med börsen.

Partnerskapet kommer att vara det första någonsin mellan en professionell sportliga och ett kryptovalutautbyte. I slutändan driver vi på krypto adoption och medvetenhet.

Partnerskapet inkluderar också ett avtal mellan FTX och MLB Players Inc. Ett dotterbolag som förvaltar all kommersiell verksamhet för organisationen. Detta gör det möjligt för FTX att använda spelarrättigheter som inkluderar höjdpunkter från spelare i skapandet av innehåll.

Affären inkluderar även sponsring närvaro för MLB-domare. Som den första domare-patchpartnern någonsin kommer FTX att presenteras på uniformerna i MLB-domarna, med början i MLB-all-star-spelet som planeras till 13 juli.

Dessutom får FTX använda sig av världsomspännande marknadsföringsrättigheter kopplade till MLB-logotyper. I huvudsak kommer FTX att innehålla sponsrat innehåll på alla MLB-plattformar i framtiden.

FTX-koncernchef Sam Bankman-Fried kommenterade partnerskapet och sa ”Det är en ära för FTX att vara det första kryptovalutautbytet som förknippas med historien och traditionen i Amerikas nationella tidsfördriv.”

Bankman-Fried uppgav också att det skulle finnas mer detaljer om det långsiktiga partnerskapet.

Dessutom kommenterade partnerskapet MLB Chief Revenue Officer Noah Garden, ”Detta är ett otroligt spännande tillkännagivande för alla i Major League Baseball när vi samarbetar med en global ledare i de tidiga stadierna av deras otroliga tillväxt. FTX kultiverade sig snabbt till en världsledande aktör inom den ständigt växande kryptovalutaindustrin och fortsätter att bygga på sitt redan imponerande rykte. Våra fans har börjat använda nya tekniker för att engagera sig i vårt spel. Vi kan inte vänta med att börja samarbeta med Sam och hela FTX-teamet. ”

FTX har redan slutfört flera sponsringsavtal 2021. Framför allt meddelade kryptobörsen att de hade samarbetat med NBA-laget Miami Heat för att byta namn på lagstadion till FTX Arena.

Det snabbt växande kryptobörsen tillkännagav också nyligen ett enormt tioårigt multimillion dollar-partnerskap med eSports-teamet TSM. Teamet kommer att döpas om till FTX TSM.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link