Freela är nu listad på AscendEX

AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande handelsplattform för digitala tillgångar byggd av Wall Street-kvanthandelsveteraner, har meddelat notering och auktion av Freela-token (FREL) under paret USDT / FREL. Auktionen kommer att äga rum den 26 maj kl 13:00 UTC. och noteringen kommer att visas live den 27 maj, en timme efter IDO.

Freela är en förstklassig Defi-driven och självstyrd DAO designad för att fungera som en bred decentraliserad plattform för frilansande transaktioner. Det ger plattformsfunktioner för både B2B och P2P (Peer to Peer) uppdragsfria transaktioner med sitt intuitiva användargränssnitt, som matchar skickliga frilansare med jobbannonser över hela världen. I det digitala tillgångsområdet är det ganska svårt att hitta rätt frilanstalang för startups. Freela strävar efter att vara en enda lösning för olika professionella frilansare med olika kompetensuppsättningar, inklusive skrivning, marknadsföring, design och kodning, för att bara nämna några.

Freela tar med sig en unik, innovativ modell med professionell medling, som stöder en win-win-transaktion mellan arbetsgivaren och den anställde för bästa möjliga kvalitetsarbete för arbetsgivaren och mest lön för arbetstagaren.

Produkten som Freela har utvecklat är en unik decentraliserad plattform för frilansande och professionell medling. Dess DeFi-likviditetspooler och DAO-styrning på Blockchain-teknik är några av produktens viktigaste funktioner. En stor utmaning som deras team stod inför i utvecklingen var höga ETH-kedjetransaktionskostnader som fick dem att integrera med Polygon (Matic) för den slutliga versionen.

Marknaden som Freela har öppnat ger användare och organisationer större förmåga att hitta den talang de behöver eller anställas för ett projekt. Team och individer kommer att dra nytta av Freela med P2P, B2P och till och med B2B-kontrakt och transaktioner. Företag i alla storlekar kan upptäcka att det är absolut nödvändigt att använda Freela-plattformen för deras företag.

Om AscendEX

Ursprungligen grundat 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande finansiell plattform för krypto och digital tillgång som tillgodoser både professionella och detaljhandlare. Vår plats erbjuder spot, futures, marginhandel och stakingprodukter och innehåller viktiga element från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användarna. AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknaders stränghet för att skapa en robust, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare; och en konsekvent källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, gå till den officiella AscendEX-portalen

Om Freela

Freela är en första av sitt slag Defi-drivna och självstyrande DAO utformad för att fungera som en decentraliserad bred plattform för frilansande transaktioner. Det ger en plattform för både B2B (Business to Business) och P2P (Peer to Peer) uppdragsfria transaktioner med sitt intuitiva användargränssnitt som matchar skickliga frilansare för jobben över hela världen.

För mer information och uppdateringar, gå till den officiella Freela-portalen.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link