Första Binance Smart Chain NFT-plattform IDO säljs på fem minuter

DeFi-utbytet Polkastarter har sett stora framgångar med vad det hävdar var det hittills största token-erbjudandet, en NFT-plattform för Binance Smart Chain.

Den Polkadot-drivna decentraliserade börsen lanserade det första DEX-erbjudandet (IDO) den 27 april. På mindre än fem minuter hade det sålt ut enligt denna tweet. Tokenförsäljningen var för en icke-fungibel tokenplattform som heter Refineable. Det är ett nav för att skapa, upptäcka, handla och utnyttja NFT-innehåll i Binance blockchain.

Polkastarter utropade imponerande statistik för IDO inklusive 8 000 användare som försökte komma åt sin webbplats samtidigt. Det fanns två likviditetspooler som sökte säkerhet i Binance Coin (BNB) och börsens egna POLS-token. Båda sålde slut på mindre än fem minuter, tillade det.

En halv miljon förfrågningar gjordes under de fem minuterna och det var över tusen unika deltagare. Det fanns dock massor av rapporter från dem som missade att klaga på att webbplatsen var oåtkomlig då på grund av efterfrågan.

Första NFT-plattformen på Binance Smart Chain

Token-erbjudandet var för Refinable’s FINE-token med ett initialt pris på $ 0,033. Efter att IDO lanserades listades FINE-token på PancakeSwap-börsen enligt det officiella blogginlägget.

Användare kan sätta sina FINE-tokens i nätverket och på BSC DeFi-applikationer, till exempel PancakeSwap, för att generera en passiv avkastning för tokeninnehavaren. Hype för den här har varit så stor eftersom Refineable är den första NFT-marknaden på Binance Smart Chain.

Plattformen varnade över trängsel i BSC-nätverket, vilket inte är första gången det händer trots de höga påståenden att det är överlägset sina konkurrenter.

“Var tålmodig och försiktig när du handlar på grund av trängsel i BSC-nätverket.”

Refinable har säkrat 3 miljoner dollar för att finansiera sin tillväxt och utveckling i privata rundinvesteringar från Genesis Block Ventures, AU21 Capital, Coin United, Double Peak, x21. Det har haft ytterligare investeringar från Binance, som listade fler aktietoken i går, och den framstående YouTube-innehållsskaparen Mr. Beast.

FINE token pump och dump

Som med de flesta överhypade kryptotoken, verkar FINE ha pumpat och dumpat. Tokenpriserna steg för att toppa drygt 9 dollar strax efter att IDO avslutades enligt CoinGecko. De har dock dragit tillbaka till $ 3 vid tidpunkten för pressen.

Tidiga investerare och de som hade turen att lyckas odla några av dem till erbjudande priset kommer sannolikt fortfarande att vara lyckliga!

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link