Formation Fi DeFi-protokollet samlar $ 3,3 miljoner för Smart Yield Farming

Det senaste decentraliserade finansieringsprotokollet (DeFi) för att skaffa riskkapitalmynt är Formation Fi, som har kallat begreppet ”Smart Farming 2.0.”

I ett meddelande den 5 maj uppgav DeFi-protokollet att det framgångsrikt har slutfört en strategisk försäljningsrunda på 3,3 miljoner dollar. Deltagande i rundan var några av de vanliga namnen i kryptoinvesteringar inklusive Kenetic, Kosmos, Spark Digital Capital, AU21, X21 Digital, Momentum 6, GenBlock, GBV Capital, Shima Capital och Brilliance.

Ett antal DeFi-protokoll som Synthetix, Bancor och Polygon bidrog också till den övertecknade omgången.

DeFi smart lantbruk 2.0

Formation Fi, som körs med slogan ”The End of Yield Chasing”, syftar till att införa ”riskparitetsinspirerad smart yield farming 2.0”, så att användare kan skräddarsy sin exponeringsnivå samtidigt som de får vägledning från protokollet.

Detta kommer att tillhandahållas genom skapandet av en ”grundarklubb” som kommer att bestå av grundarna av de bästa DeFi-plattformarna och företag som de vill arbeta med på lång sikt.

Formations medgrundare Kristof Gagacki utarbetade;

”Vi är stolta över att bygga på den kollektiva visheten hos några av DeFis första pionjärer. Med vår grundares klubbstrategi fokuserar vi på att samlas för att bygga och förstärka detta fortfarande experimentella ekosystem och evangelisera Smart Yield Farming till en värld av öppen ekonomi ”

Formation Fi lovar att förenkla DeFi för vanliga investerare och leverera överlägsen avkastning över tid genom att optimera avkastning-till-risk-förhållandena.

Kryptosäkerhet kan deponeras i investeringar av indextyp som kallas Alpha, Beta, Gamma och Parity som kommer att ge ett indexmynt som sedan kan användas vidare för ytterligare avkastning efter innehavarens eget gottfinnande, tillade det.

På ytan verkar plattformen försöka efterlikna vad Yearn Finance har gjort genom att sammanställa avkastningen från ett antal DeFi-protokoll.

FORM-verktygstoken

Som med de flesta andra DeFi-startups har den sin egen styrningstoken som heter FORM och kommer att användas för avkastningsodlingsincitament.

Formation Fi har märkt det som ett ”trippelverktygs-token” eftersom det också möjliggör en fördelning av intäktsdelning på 50% till innehavare och kan användas för hemliga medlemmar endast likviditetspooler.

Det totala utbudet kommer att vara en miljard tokens med en årlig inflation på 2% och en färdplan för tio år. I fördelningen av distributionen kommer 40% av tokens att gå till belöningar och likviditetsincitament, 25% till teamet, 20% till försäljningen och IDO, och resten till nätverket.

Den stora majoriteten av intäkterna från FORM-tokenförsäljningen går till utveckling av teknik och ekosystemutveckling.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link