Fler Bitcoin Miners startar butik i Texas

Texas har märkts som det nya hemmet för Bitcoin-gruvdrift, och verksamheten har redan börjat dyka upp i områden som Rockdale och Pyote.

Den största kryptogruvsverksamheten för närvarande i USA, Whinstone Inc, ringer Texas hem och kommer snart att få sällskap av många andra gruvor eftersom staten har blivit den hetaste platsen för industrin. I själva verket, efter Kinas fortsatta kamp mot kryptogruvsverksamhet, kan vissa områden i Texas bli platsen över hela världen för gruvarbetare att bryta mark i.

Rockdale blir globalt knutpunkt för kryptogruva

BIT Mining, tidigare en Schenzen-basverksamhet, blev en av de första stora gruvorna som drabbades av Kinas förbud. Tillbaka i maj meddelade företaget att de skulle investera mer än 25 miljoner dollar i ett nytt datacenter i Texas.

Trots att det har blivit en destination som nyligen anses vara populär har Texas faktiskt inrymt ett antal betydande gruvdrift i flera år. Bitmain är det bästa exemplet på detta med gruvföretaget som driver en massiv 330000 hektar stor Bitcoin-gruva i Texas. Anläggningen i Rockdale presenterades redan 2019 och vid den tiden hävdade företaget att den var den största gården i Nordamerika. Tillfälligt uppdaterar Bitmain för närvarande en gammal aluminiumfabrik ett stenkast från Whinstones Rockdale-anläggning.

Rockdale-området har varit särskilt populärt bland gruvarbetare på grund av de kryptovänliga tjänstemännen som innehar sitt kontor. Borgmästaren i Rockdale, John King, är inte bara en förespråkare för digital valuta, han är också en bitcoin-gruvarbetare själv. Enligt borgmästaren själv har Kings hem ett datorer som är dedikerade till gruvdrift av bitcoin.

Borgmästaren har förutsägbart stött många pro-crypto-lagar och uppgett att han personligen har träffat alla gruvföretag som är intresserade av området. King erkänner att hans gruvföretag ännu inte har bära mycket frukt. ”Jag är inte särskilt framgångsrik med det och jag har inte råd att fortsätta köpa hårddiskar.”

Andra områden i västra Texas som Pyote har också dykt upp på radarn hos många krypto gruvarbetare. Pyote rapporterade en befolkning på 138 år 2020 och har sett intresse från Layer 1 Technologies och Argo Blockchain. Den senare meddelade att den kommer att köpa nästan 350 hektar mark i området i slutet av året.

Kina befriar sig av crypto gruvarbetare

För de omedvetna har Kina utmatat bitcoingruvarbetare från sina gränser till vänster och höger på grund av oro över energianvändning och koldioxidutsläpp. Drivkraften bakom dessa drag är att Kina lovade världen att det skulle bli koldioxidneutralt 2060. Löftet gjordes av Kinas egen president Xi Jinping, och det skulle vara en enorm bedrift om de kan dra av det .

För att få en chans att åstadkomma detta har regeringen i Peking gjort ett antal drastiska steg för att bli av med kryptogruvar.

Enligt vissa uppskattningar, innan dessa förbud mot gruvdrift började minska, var Kina ansvarig för att bryta nästan 80% av världens kryptovaluta. Nej, med fabriker fulla av utrustning och ingen kraft att använda dem, krypterar kinesiska gruvarbetare sig efter ett nytt hem.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.Source link