Fem största Altcoin-vinster, 24 maj—31


BeInCrypto bryter ner de fem största altcoin-moversna och shakersna från föregående vecka. Kommer deras fart att fortsätta?

Till skillnad från föregående vecka, när bara ett altcoin faktiskt växte i värde, ökade många altcoins den här veckan. De fem som ökade mest är:

  1. Decred (DCR): 51,81%
  2. Enjin Coin (ENJ): 46,74%
  3. Uniswap (UNI): 33,81%
  4. Nexo (NEXO): 32,56%
  5. Polygon (MATIC): 32,27%

DCR

DCR har minskat vid sidan av en fallande motståndslinje sedan 16 april. Vid den tiden nådde det ett högt pris på 250 USD.

Det skapade en låg höjdpunkt den 10 maj och återupptog sin nedåtgående rörelse fram till 23 maj, vilket kulminerade med ett lägsta av $ 87,57. Sedan dess har det gått uppåt.

Tekniska indikatorer har blivit hausse. RSI har precis passerat över 50. MACD har gett en hausseartad reverseringssignal. Stokastisk oscillator är mycket nära att göra ett hausseartat kors.

Dessutom upphäver rörelsen ovanför vågen A låg (röd linje) till $ 164,36 möjligheten att detta är en baisse impuls, vilket gör den till en färdig ABC-struktur istället.

Därför förväntas DCR öka åtminstone till den fallande motståndslinjen, som finns på $ 200.

Diagram efter TradingView

ENJ

ENJ har minskat sedan det nådde ett högt pris på $ 4 den 9 april. Samma dag skapade det en ljusstjärna. Under hela minskningen har den följt en fallande motståndslinje.

Den 23 maj nådde den en lägsta nivå på 0,73 dollar. Detta orsakade påstås en uppdelning under supportområdet $ 1,15. Men ENJ återvann området strax efteråt, vilket gjorde att föregående minskning endast var en avvikelse (röd cirkel).

Dessutom är tekniska indikatorer hausse. Detta framgår särskilt av det förestående hausseartade korset i den stokastiska oscillatorn.

Därför är det troligt att det bryter sig från motståndslinjen. I så fall finns de närmaste motståndsområdena på $ 1,98 respektive $ 1,75.

Diagram efter TradingView

UNI

Den 23 maj nådde UNI ett minimum på $ 13 och studsade direkt därefter. Det skapade en hausseartad uppslukande ljusstake nästa dag och nådde en topp på $ 30 den 27 maj.

Men motståndsområdet på 0,5 Fib retracement vid $ 29 avvisade det och det har minskat sedan dess.

Det försöker dock skapa en högre låg och fortsätta att röra sig uppåt. Så länge det handlas över huvudområdet 17,50 dollar kan trenden betraktas som hausse.

Diagram efter TradingView

NEXO

NEXO nådde ett lägsta värde på $ 1,03 den 24 maj, men ökade betydligt samma dag. Strax därefter lyckades den återta $ 1,80-området.

Efter ytterligare en minskning validerade den den som support en gång till den 30 maj (grön ikon), vilket lyckades skapa en högre låg i processen. Huvudresistensområdet finns på $ 2,57.

Diagram efter TradingView

MATIC

Den 23 maj studsade MATIC på supportområdet för $ 0,85. Det fortsatte att öka och nå ett högsta värde av $ 2,438 den 26 maj. Detta orsakade ett breakout från en fallande motståndslinje.

Den efterföljande avvisningen fick MATIC att tappa och validera motståndslinjen som stöd. Detta sammanfaller med supportområdet $ 1,58, skapat av supportnivån på 0,5 Fib retracement.

MATIC håller på att skapa ett högre lågvärde, som, om det lyckas, kan leda till nya toppar.

Diagram efter TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link