Fem största Altcoin Gainers-utställningar: 10-17 maj


BeInCrypto bryter ner de fem största altcoin-moversna och shakersna från föregående vecka. Kommer deras fart att fortsätta?

Dessa största altcoin-vinnare var:

  • Revain (REV) – 108,5%
  • Polygon (MATIC) – 77%
  • Kusama (KSM) – 28%
  • Cardano (ADA) – 21,3%
  • Aave (AAVE) – 20,4%

VARV

REV började en betydande uppåtgående rörelse den 10 maj och fortsatte att nå en ny topp på $ 0,062 nästa dag.

Det har dock minskat avsevärt sedan, för närvarande handel nära $ 0,028. Trots nedgången är det nuvarande priset fortfarande betydligt högre än den 10 maj.

Men prisåtgärden ser extremt ovanlig ut. Dessutom handlar REV fortfarande under 0,038 $ -området, vilket sannolikt kommer att fortsätta fungera som motstånd.

REV-diagram av TradingView

MATIC

MATIC har gått uppåt sedan den 4 maj. Ökningstakten accelererade den 14 maj, vilket ledde till ett nytt heltidspris på 1,89 USD nästa dag. Den höga gjordes precis vid den 4,61 externa Fib retracement av föregående fall.

MATIC har minskat något sedan dess. Det finns några tecken på svaghet eftersom RSI har genererat en betydande baisseartad avvikelse. Men både MACD och stokastisk oscillator ökar fortfarande.

De närmaste supportnivåerna finns på $ 1,43 och $ 1,29 (vit).

MATIC-diagram av TradingView

KSM

KSM har flyttat uppåt sedan den 23 april. Det nådde ett heltidspris på $ 618,36 den 15 maj innan det sjönk något.

Efter en kort nedgång initierade den en ny rörelse uppåt. Tekniska indikatorer är också hausse.

Det håller för närvarande på att återta $ 560-området. Om det lyckas skulle nästa motståndsområde sannolikt hittas till $ 743.

KSM-diagram av TradingView

ADA

ADA har rört sig uppåt sedan den 23 april. Den uppåtgående rörelsen fortsatte fram till den 16 maj, då ADA lyckades nå ett nytt heltidspris på 2,47 USD.

Det är möjligt att ADA har nått toppen av den femte vågen av en hausseartad impuls som började i mars 2020. Ett liknande mål nära $ 2,40 ges av både en Fib-projektion på vågorna 1-3 (vita) och undervågorna 1-3 ( orange).

ADA-diagram av TradingView

AAVE

AAVE har gått uppåt sedan den 18 april. Det fortsatte att öka tills det nådde ett högt pris på 634 $ den 14 maj.

Medan det har fallit något sedan dess handlas det fortfarande över $ 530-området som tidigare fungerade som motstånd. Samma område kommer nu troligen att fungera som stöd.

AAVE-diagram av TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link