Fem största Altcoin Gainer Showcase – 7-14 juni

BeInCrypto bryter ner de fem största altcoin-moversna och shakersna från föregående vecka. Kommer deras fart att fortsätta?

De fem altcoins är:

  • Förstärkare (AMP): 50,26%
  • Kvantitet (QNT): 31,97%
  • Theta Bränsle (TFUEL): 17,12%
  • Chiliz (CHZ): 6,61%
  • Revain (REV): 2,04%

AMP

AMP har rört sig uppåt sedan den 23 maj, då det nådde ett lågt värde på $ 0,023. Ökningen fortsatte tills det högsta på $ 0,079 nåddes den 11 juni, utan att knappt nå ett nytt högt pris.

Dessutom kunde AMP inte nå ett slut över 0,077 $ motståndsområdet.

Trots avvisningen är tekniska indikatorer i den dagliga tidsramen hausse. RSI försöker flytta sig över 70 och MACD är positiv. Dessutom har Stokastisk oscillator gjort ett hausseartat kors (grön ikon).

Om AMP lyckas stänga över $ 0,077, skulle nästa motstånd sannolikt hittas till $ 0,11. Detta mål är den externa Fib retracement 1.61 när man mäter den senaste nedgången.

QNT

QNT har ökat sedan 23 maj, då det studsade över en långsiktigt stigande stödlinje. Linjen har varit på plats sedan 30 januari.

För närvarande gör QNT ett försök att nå en ny heltidshöjd över $ 64,33.

I likhet med AMP är tekniska indikatorer hausse. RSI är över 50, MACD är positiv och Stokastisk oscillator har gjort ett hausseartat kors.

Om en breakout inträffar skulle nästa motstånd hittas på $ 89,20.

TFUEL

Den 1 juni bröt TFUEL ut från en fallande parallell kanal (grön ikon). Det fortsatte att öka tills det nådde ett nytt rekordhögt värde på 0,679 dollar den 9 juni. Det skapade dock en ljusstake som skjuter stjärna samma dag och har flyttat nedåt sedan (röd ikon).

Även om det är möjligt att detta var toppen av en hausseartad impuls, kan en förlängning ta TFUEL helt upp till $ 1.

Den 13 juni studsade och validerade TFUEL området $ 0,47 som stöd. Trenden anses hausse så länge TFUEL handlar över denna nivå.

CHZ

Sedan den 12 mars har CHZ handlat i en fallande parallell kanal. Dessa strukturer innehåller ofta korrigerande rörelser.

Medan CHZ har ökat sedan 23 maj handlas det fortfarande inne i kanalens nedre del. Det måste återta mitten av kanalen för att trenden ska anses hausse.

Tekniska indikatorer är relativt neutrala, vilket inte bekräftar trendens riktning.

VARV

Den 11 maj avvisades REV av området $ 0,04 och har rört sig nedåt sedan dess. Detta skapade en mycket lång övre veke (röd ikon).

REV handlar för närvarande på sina låga nivåer hela tiden nära $ 0,01.

Rörelsen har ingen tydlig struktur och ser väldigt ovanligt ut.

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.Source link