Få mer av sociala medier med Weentar

Blockchain-tekniken upphör aldrig att förvåna sig. Med nya funktioner som upptäcks varje dag är Weentar inget undantag.

Weentar är en blockchain social media plattform som planerar att vara lösningen för alla ekonomiska frågor för unga artister. Allt de skulle behöva göra är att posta som vanligt och vänta på att deras inlägg blir sålda.

På Weentar är det enkelt att lansera innehåll i sociala medier som en NFT och vänta på att det ska köpas av fans. Skapare kan också sälja tokens för sociala medier, som merch eller biljetter.

Som en decentraliserad plattform tillåter Weentar inte tredje part att gå med, så både skapare och fans är säkrare och autonomare.

Vad behöver du för att gå med?

Weentar arbetar tillsammans med sin kärnkryptovaluta, WNTR, som kan köpas i förförsäljning från offentliga börser. ICO kommer att pågå till 17 maj 2021. Token kan köpas med BNB via en MetaMask-plånbok. För tillfället kan du köpa 25 000 WNTR med bara 1 BNB.

Att veta att projektet har alla chanser att få allmän uppmärksamhet, kan värdet av Weentar-token öka snabbt.

Vem stöder projektet?

Projektet backas upp av Eduardo Fonnegra, Sebastian Dine, Clinton Murphy och Kailash Sharan Bara – fyra kreativa talanger med omfattande expertis inom marknadsföring, ledning, teknik och utveckling.

Deras entusiasm, beslutsamhet och humor kännetecknar dem från andra krypto-affärsmän. I slutet av året förväntar de sig att få minst 500 kända personer på plattformen, och Lil Yachty är redan där.

För mer information, besök weentar.com

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.Source link