Få betalt för att lära dig krypto

Kommer du ihåg att säga, “Man kan inte förändra världen”? Det är en av de största lögnerna vi någonsin hört.

En enda person kan inspirera andra människor att starta ett nytt äventyr. I kryptovalutavärlden betyder det mycket eftersom blockchain-tekniken har en enorm potential som förblir oupptäckt på grund av bristen på massadoption.

För att uppmuntra människor att lära sig kryptovaluta och ta reda på att det inte är så komplicerat som det verkar, lanserade Phemex sitt eget inlärningsprogram den 17 juni – Learn & Earn.

Vad är lära och tjäna?

Learn & Earn är ett utbildningsprogram för kryptovaluta som drivs av Phemex – ett av de mest innovativa kryptovalutautbytena över hela världen.

Alla behöver en liten boost för att lära sig nya saker, och Phemex erbjuder handelsbonusar för varje kryptovaluta-lektion du avslutar. Du måste dock klara bedömningarna för att tjäna dem – det finns ingen plats för fusk här.

Utgångspunkten är enkel – du lär dig något nytt och går med i ett otroligt kryptoäventyr. Du blir sedan mästare för andra praktikanter som blir experter och instruerar andra.

Varje ny kryptovaluta-lärling tar oss närmare en bekymmersfri ekonomi; således spelar ditt bidrag en viktig roll i spelet.

En minuts videolektioner

Du hörde det rätt!

Phemexs team är medvetet om att kryptokurenslektioner ofta är långa och vanligt tråkiga – med mycket repetitiv information. Så de utformade sina kurser på ett sådant sätt att de kan leverera värdefull information utan överväldigande studenter.

Programmet börjar med grunderna och presenterar skillnaderna mellan fiat och kryptovalutor. Snart kommer andra kurser att listas, med ökande komplexitetsnivåer.

Utan att ens inse det kommer du att bli en kryptovalutaexpert på nolltid. Och en mycket skicklig kryptovalutahandlare, för säker.

Om du valde att gå med i Phemex just nu, glöm inte att kolla lanseringskampanjen som finns tillgänglig sociala media och Gleam – där kommer 20 lyckliga deltagare att vinna $ 100 i handelsbonus vardera.

Redo att börja?

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link