Ethereum toppar 3 100 $, Vitalik Buterin blir miljardär


Ethereum nådde en ny rekordhög nivå den 3 maj och gjorde dess grundare, Vitalik Buterin, till en kryptomillionär.

Ethereums priser handlas för närvarande på de högsta nivåerna någonsin drygt 3100 dollar under måndagens asiatiska handelssession.

Tillgången toppade först den psykologiska $ 3 000-barriären bara några timmar innan men har fortsatt att skjuta högre vilket resulterat i en vinst på 6% sedan samma tid igår.

Sedan början av 2021 har Ethereum gjort hela 325% till nuvarande nivåer, mycket bättre än bitcoin (BTC), vilket har fördubblats i pris under samma period.

ETH / USD 1 tim, Coinbase – TradingView.com

Buterin Ethereum-miljardären

Det stora steget har gjort Ethereums medgrundare, Vitalik Buterin, till en miljardär genom sina ETH-innehav. I oktober 2018 delade Buterin hans ETH-adress att avslöja för hans personliga innehav. Han tillade att det fanns fler: “Jag har också några andra adresser, men de är relativt små relativt sett.”

Idag är den 333 520 ETH värt svindlande 1,03 miljarder dollar.

I en anteckning till investerare den 29 april förutspådde Fundstrat att Ethereum-priserna skulle toppa 10 000 dollar men specificerade inte när;

“Vi upprätthåller vår överviktiga Ethereum vs. Bitcoin-rekommendation från april 2020 och upprepar vårt prismål på ~ 10,5 000 dollar från januari i år.”

Wall Street-banken JPMorgan har också skickat anteckningar till investerare som råder dem att vara hausse på Ethereum. Förra veckan rapporterade Business Insider att JPM-analytiker uppgav att ETH inte var lika hävstångsfullt som Bitcoin och som ett resultat inte lika volatil. Strateger förutspådde att det skulle fortsätta att överträffa sin storebror på lång sikt;

”Till den del att äga en del av detta [ether’s] potentiell aktivitet är mer värdefull, säger teorin, eter borde överträffa bitcoin på lång sikt, ”

Monster för marknadsvärde

När det gäller marknadsvärde har ETH nu nått ett rekord på bara blyg på 360 miljarder dollar. Enligt CompaniesMarketCap gör detta tillgången större än PayPal och Bank of America. MasterCard ligger inte långt före med ett marknadsvärde strax under 380 miljarder dollar.

Crypto YouTuber, Lark Davis, kommenterade att med tillgångens deflaterade ekonomiska förskjutning och flytta till bevis på andelar kommer det att bli ett “passivt inkomstdjur” med insatta intäkter.

”Ju mer jag tänker på det, desto mer känns det som att jag aldrig får sälja mitt Ethereum. Det kommer att bli en deflaterad tillgång med 5% årliga belöningar, ETH till 10 000 dollar blir ett passivt inkomstdjur! ”

De som satsade när Beacon Chain lanserades i början av december skulle ha sett sammansatta avkastningar i prisvinsterna och de extra avkastningarna i ETH själv. Med denna berättande förstärkning kommer antalet Ethereum-miljonärer sannolikt också att öka.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link