Ethereum-prisökningar till nya all-time high över 4 100 $


Ethereum ser några hausseartade prisåtgärder på morgonen den 10 maj. ETH har stigit över 4000 dollar för första gången någonsin.

Ethereums 5-procentiga vinst under det senaste dygnet har pressat priserna till 4140 dollar. Den bygger på vinster som har sett att den näst största digitala tillgången har ökat med 40% under de senaste sju dagarna och fördubblats i pris under de senaste trettio.

ETH / USD 1 timmars Coinbase – TradingView

Sedan början av detta år har Ethereum gjort hela 460% till nuvarande priser. Jämfört har Bitcoin bara lyckats vinna 105% till sitt nuvarande pris runt $ 59350 vid tidpunkten för pressen.

ETH-börsvärde större än Walmart

Ethereums börsvärde ligger nu på strax under 480 miljarder dollar vilket sätter det över MasterCard och Walmart, som har cirka 395 miljarder dollar. Nästa mål på börsdiagrammet är Wall Street-bankjätten JP Morgan Chase som enligt Companies Market Cap har 488 miljarder dollar.

Ethereum har väckt mer institutionellt intresse för denna marknadscykel än någonsin tidigare eftersom kapitalförvaltare vill utöka portföljerna bortom bitcoin. Crypto Quant VD, Ki Young Ju, noterade att det var en ökning av Coinbase-premien, vilket är en prisavvikelse mellan den börsen och andra, strax innan ETH-priserna verkligen började ta fart.

”Fortfarande en galen $ ETH Coinbase-premie. Att sälja $ ETH nu verkar inte vara en bra idé på lång sikt. Följ amerikanska institutionella investerare, inte emot dem. ”

Andra har föreslagit att Coinbase själv har köpt upp Ethereum och insett dess potential som internetens ekonomiska bas. Morgan Creek chefspartner Mark Yusko lade till denna känsla genom att jämföra Ethereum med ”www” -standarden på internet under en intervju på CNBC på fredag.

Altcoin styrka

Ethereum är inte den enda kryptotillgången som ger solida vinster i morse. Binance Coin (BNB) fortsätter att bygga på galen fart eftersom det lägger till ytterligare 4% på dagen för att nå $ 673. Under tiden har Litecoin hoppat 16% för att nå sitt eget rekordhöga värde på 410 $.

Cardano (ADA) ser också starkt ut och når en ATH på $ 1,82 på söndag. Polkadot (DOT) har lagt till ytterligare 5% för att stänga in $ 42 vid tidpunkten för pressen.

Dogecoin (DOGE) glider för närvarande från sin 8 maj ATH på $ 0,73 och handlas för närvarande på $ 0,53-nivå.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link