Ethereum-priset stänger april över rekordhöga $ 2800

[ad_1]

Priset av Ethereum är på väg att stänga april månad och nå över $ 2.800 för första gången, enligt data från Nomics.

Ethereum har ökat med 189% sedan årets början och över 1 200% högre från denna punkt förra året.

Ethereums lycka har flera potentiella orsaker, inklusive stadiga framsteg mot snabbare och billigare Ethereum 2.0 blockchain, liksom växande optimism att nätverksuppdateringen i juli kan bidra till att sänka gasavgifterna och höja priset.

Men det är värt att påpeka att det finns en vanlig gammal hausseartad känsla över finansmarknaderna just nu.

Även om det stängdes något i dag, gick Dow Jones Industrial Average över 34 000 för första gången i april, vilket visade investerarnas förtroende för amerikanska aktier. Kryptovalutamarknader visar också sin styrka efter en lugn i mitten av april. Binance Coin har ökat med 87% den senaste månaden för att nå $ 630; Dogecoin har mer än fyrdubblats i pris inom samma tidsram; och UniswapUNI: s styrelsestecken fortsätter att dra nytta av önskan om decentraliserad finansiering (DeFi), som gör det möjligt för handlare att byta tokens, tjäna ränta och få lån utan finansiella mellanhänder.

Ovanligt, Bitcoin, släpar efter i relativa termer, vilket visar att kryptomarknaden blir alltmer diversifierad och mindre beroende av att BTC ökar belastningen än vad den historiskt sett har varit. Bitcoin, som slog en all-time hög not över $ 63.000 den 14 april, sjönk under $ 50.000 tio dagar senare. Det har sedan återhämtat sig med en 15% -rally den senaste veckan.

[ad_2]

Source link