Ethereum: Nytt ATH

[ad_1]

På kvällen den 10 maj 2021 uppdaterade den näst mest kapitaliserade kryptovalutan det betydande historiska maximumet på $ 4000. Om du tittar på prisdiagrammet ethereum (ETH) kan du se att myntet var värd 1630 dollar redan den 16 april 2021. Det tog mindre än en månad att öka kostnaden för ETH med mer än 100%.

Även om Ethereum länge har förutspått karriärnedgång, på grund av framväxten av många andra lovande projekt (Tron, EOS, NEO, Waves), kan vi se att det inte förlorar sin relevans. Ethereum fortsätter att vara den mest eftertraktade plattformen som gör det möjligt att skapa decentraliserade applikationer. Om man bedömer situationen skulle DeFI och NFT vara mycket svårare att genomföra utan Ethereum.

Vi måste nämna Ethereum och Binance Smart Chain (BSC). Blockchain med samma namnbyte erövrar aktivt kryptomarknaden och har stigit till tredje plats i rankningen av kryptovalutor. Naturligtvis är kapitaliseringen av ETH nu stor på 370 miljarder dollar, så det är svårt att prata om någonting. Men kostnaden för BNB sommaren 2020 var 34 gånger lägre.

Om ögonblicket kommer när BCS blir mer populärt än Ethereum, bör ETH inte tappa mycket i pris: det har för alltid tagit sin plats i kryptohistoriken, eftersom det har startat många projekt.

Dessutom bekräftar denna tillväxt av ETH altsäsongen, som nu diskuteras aktivt i kryptosamhället. Som vi kan se har bitcoindominansindex sjunkit till 43%, förra gången det var i juli 2018. Det visar sig att vi säkert kan prata om den fortsatta tillväxten av altcoins, och inte bara en ETH. För att inte missa chansen att tjäna pengar och följa kryptomarknadens stämning, använd RevenuBots tjänster.

Tjänsten ger möjlighet att skapa handelsbots på de största kryptovalutabörserna: Binance, Bitrix, Bitfinex, Exmo och andra.

Att skapa en bot är gratis, tjänsten tar ingen provision förrän kunden börjar tjäna pengar på handeln med bot. Med hjälp av djupa botinställningar implementerar tjänstens kunder handelsstrategier som är problematiska att uppleva i normal handel.

Bot har inte tillgång till kundfonder på börsen och handlar med API-nycklar, det vill säga kontot kommer att förbli utom åtkomst. RevenueBot har över 15 tusen kunder som tjänar pengar tack vare handel med bots.

Varför välja den här tjänsten?

  1. Betala provisionen först efter att ha gjort vinst.
  2. Botens inställningar öppnar upp olika sätt att tjäna pengar.
  3. I RevenueBot finns en marknadsplats där kunder kan köpa en färdig bot om du inte vill skapa din egen bot eller sälja din egen om konfigurationen har visat sig vara effektiv. Även på marknaden köps tjänsterna från en mentor (en erfaren kund av tjänsten), som är redo att svara på nybörjarnas frågor. Med tiden kan du själv bli mentor och få ytterligare vinst för det.
  4. Regelbundna uppdateringar av servicefunktionerna som optimerar handelsprocessen.
  5. Närvaron av referensprogrammet RevenueBot gör att du kan tjäna pengar på handel, även utan att tillgripa handel. Attrahera nya kunder för tjänsten och få upp till 30% av vinsten de får varje månad (men inte mer än $ 15).

För mer information om, besök revenuebot.io

Inlägget Ethereum: New ATH dök upp först på BeInCrypto.

[ad_2]

Source link