Ethereum Gaming Tokens AXS, SAND och MANA Crash, raderar de flesta veckovinst

I korthet

  • Ethereums främsta spelmynt visade betydande förluster över natten.
  • Förlusterna tappade bort med deras betydande sju dagars vinster.
  • AXS, SAND och MANA är alla Ethereum ERC-20-token som driver spelmetaverser.

Flera av de bästa Ethereum-baserade spelmynten har kraschat över en natt, men de är fortfarande åtnjuter tvåsiffriga procentuella vinster Denna vecka.

Axie Infinitys AXS-token leder Ethereums spelpaket. Även om det kan ha tappat 10%, till ett pris av 12,14 $, är det fortfarande 98,79% högre än den här gången förra veckan, enligt dataaggregat CoinMarketCap. AXS är den ursprungliga token för Axie Infinity – ett spel som utropas som ett ‘Pokémon-inspirerat universum‘av dess skapare.

Den näst största odlaren i Ethereums spelkryptoverse är The Sandbox SAND-token, som sjönk 18,71% över natten och nådde 0,38 dollar, även om den har en värdetillväxt på 67,73% förra veckan.

Sandbox-projektet är en community-driven metavers där användare kan göra sina egna NFT spelvärldar och sälja dem för SAND, en ERC-20 token med ett begränsat utbud.

Sandbox har redan licensierat innehåll från Smurfarna, The Walking Deadoch elektronisk musiker Deadmau5 inför sitt offentliga alfatest, som förväntas falla vid en ospecificerad punkt senare i sommar, enligt ett blogginlägg av utvecklarna.

Slutligen, även om Decentraland MANA-token har sju dagars vinster på 21%, det kraschade 16% över natten för att nå ett nytt pris på $ 0,62.

Decentraland kombinerar spelaspekter från Minecraft och Second Life till en öppen världsmiljö, som på söndag kommer att vara värd för en av Ethereums första virtuella musikfestivaler någonsin. Virtuell fastighet i Decentraland är redan säljer för nästan 1 000 000 $.

Det verkar som om det är stormig tillväxt för alla ERC-20 öppen världsspeltoken.

varning

De åsikter och åsikter som uttrycks av författaren är endast i informationssyfte och utgör inte finansiella, investeringar eller andra råd.Source link