Ethereum Cloud Mining With Bybit – Är det värt det?


Den 4 maj lanserade Bybit kryptaderivat en ny tjänst – en Etereum molngruva. Företaget säger att denna nya Ethereum-molntjänst kan vara din bästa möjlighet att bryta ETH med minimala investeringar och tjäna stora vinster.

Det relativt låga inträdespriset på $ 100 och flexibla 7-, 21- och 42-dagarsplaner har därefter väckt uppmärksamheten hos många befintliga och blivande molngruvar.

I den här snabba granskningen idag kommer vi att dela vårt tidiga intryck av Bybits molnbrytningsplattform Ethereum. När vi är där kommer vi också att försöka svara om det gör det rätta valet för dig.

Om du är nybörjare i molnbrytning, här är en kort översikt över hur det fungerar.

Redaktörens anmärkning: Cloud mining är en mycket spekulativ investering och det finns många skumma cloud mining-leverantörer där ute. Några av dem är direkta bedrägerier medan andra lovar orealistiskt hög avkastning till intet ont anande användare. Därför är det mycket viktigt för dig att noggrant utvärdera legitimiteten för en molngruppplattform innan du investerar.

Molnbrytning: Hur det fungerar

Molnbrytning är i grunden en tjänst som tillhandahålls av gruvgårdar som gör det möjligt för användare att bryta kryptovalutor utan att behöva spendera en förmögenhet på dyr gruvhårdvara, el och tillhörande infrastruktur. För de som är ute av slingan är gruvgårdar datacenter som är dedikerade till kryptovaluta.

Som namnet själv antyder är molngrupp processen att använda kraften i molntjänster för att bryta ut kryptovalutor. Med molngruva betalar du en tredje part (en gruvdrift) för att göra allt hårt arbete för dig.

Du kan antingen hyra gruvutrustningen från dessa gårdar eller hyra en förutbestämd mängd hashkraft. Här representerar hashkraft kraften från gruvhårdvara i enheterna Th / s och Gh / s.

Tjänsteleverantören ansvarar för att välja de optimala hårdvaruinställningarna, genomföra regelbundet underhåll och välja rätt pooler. På grund av detta kan även en amatör utan teknisk kunskap och begränsade medel direkt hoppa in i kryptovaluta.

Det är viktigt att tjänsteleverantören du väljer har resurser att investera i högsta gruvdrift och expertis för att använda dem optimalt. Helst bör dessa gårdar etablera sina gruvanläggningar på ett läge med relativt svalare klimat och billig el. Dessa är viktiga faktorer med tanke på att de kan göra stora skillnader i omkostnaderna för att driva gruvhårdvaran.

Om du vill lära dig mer om molnbrytning kan du läsa BeInCryptos detaljerade guide om ämnet.

Nu när vi har grunderna täckta, låt oss snabbt gå igenom varför efterfrågan på Ethereum-molnbrytning verkar öka – relativt sett.

Varför Ethereum molngrupp ökar 2021 trots volatilitet

Maj 2021 var särskilt volatil för kryptomarknaden. Ethereum, Bitcoin, Dogecoin och i stort sett alla toppmynt såg vilda prissvängningar under hela månaden. Faktum är att vid ett tillfälle ETH / USD-paret drog sig tillbaka så mycket som 60% från rekordhöga poäng bara några veckor tidigare.

Trots så hög volatilitet och den efterföljande nedgången i ETH-priset var maj månad särskilt givande för Ethereum gruvarbetare. Jämfört med 1,65 miljarder dollar i april 2021 genererade gruvarbetare en rekordomsättning på 2,32 miljarder dollar + miljarder bara i maj.

Experter tror att rekordhöga transaktionsavgifter och rekordstöd är de två drivande faktorerna som ledde till denna uppgång. Transaktionsvolymen ökar också konsekvent med den snabba tillväxten av decentraliserad finansiering (DeFi).

Eftersom de flesta DeFi-projekt är rotade i Ethereum-blockchain, orsakar en stigning i DeFi-transaktioner så småningom också att kedjetransaktionsvolymerna ökar. Och för att inte glömma den pågående galen kring icke-fungibla tokens (NFT), som har en direkt inverkan på tillväxten av Ethereum-ekosystemet och transaktionsvolymer.

Så om du trodde att det senaste fallet i Ethereums värde påverkade gruvlönsamheten negativt så hände det helt klart inte. Och med Ethereum 2.0-uppgraderingen pågår förut, de flesta analytiker räknar med fortsättningen av den bredare hausseartade fasen som ETH har visat under de senaste månaderna. I så fall kommer ETH-priset sannolikt att gå längre upp över medellång till lång sträcka. Det är mer goda nyheter för gruvarbetare.

Varför molnbrytning dock?

För det första – molngruva är billigare och lättare att komma in i. Det är perfekt för personer med begränsade medel och teknisk expertis.

Dessutom, eftersom Ethereum 2.0-uppgraderingen är helt utplacerad, kommer nätverket att byta från den nuvarande Proof-of-Work (PoW) konsensusmekanismen till Proof-of-Stake (PoS) -modellen. Medan övergången kommer att ske gradvis och ske över tiden kommer det så småningom att lämna ETH-gruvarbetare mycket få alternativ.

GPU-gruvarbetarna har möjlighet att hoppa fartyget och börja bryta andra altcoins. Under tiden kan de som använder dyra ASIC-riggar potentiellt sälja sin hårdvara och använda pengarna för att köpa mer ETH och börja satsa.

Dessa faktorer beaktas, det verkar inte vara mycket meningsfullt att investera i ny hårdvara för att börja bryta ETH på egen hand. Som vi har nämnt kommer dock övergången till ETH 2.0 att ske gradvis och kan initialt involvera en hybridmodell som involverar både PoS- och PoW-modellerna. Så det finns fortfarande lite tid kvar för dig att komma in i Ethereum-gruvdrift och skörda fördelarna om den hausseartade cykeln fortsätter.

Och det leder oss tillbaka till samma underliggande logik – om du vill gå in i Ethereum-gruvdrift 2021 och det inte är mycket meningsfullt att investera i ny hårdvara, kommer molnbrytning att vara din bästa satsning.

Varför välja Bybit cloud mining?

Tillitsfaktorn räknas. Som vi har nämnt tidigare är molngruva en mycket spekulativ investering och branschen är full av bedragare som försöker riva dig. Så du vill definitivt gå till en gruvarbetare med trovärdighet – en som du kan lita på med din investering. Bybit passar perfekt räkningen på den fronten.

Bybit är ett mellanliggande kryptovalutaderivatutbyte som har funnits i tre år nu. Det är en måttligt populär plattform med en betydande användarbas och har hittills upprätthållit en ren track record. Så om du planerar att doppa tårna i Ethereum cloud mining är Bybit ett av de säkrare alternativen att välja mellan.

Det relativt låga inträdespriset är också ett stort plus. Du kan spendera $ 100 för att registrera dig och prova tjänsten innan du investerar mer kapital. Du får också flera alternativ att välja mellan när det gäller gruvhårdvara och hashrate.

Dessutom, för att göra det lättare för användare att få en känsla av tjänsten, har Bybit gjort flera kortsiktiga, flexibla planer tillgängliga. Beroende på vad du föredrar kan du välja vilken som helst av 7-, 21- och 42-dagarsplanerna – på detta sätt kan du prova plattformen under en begränsad period innan du bestämmer dig för om det är värt din tid och pengar.

Hur man bryter ETH med molnbrytning från Bybit

Processen är mycket enkel. Du måste bara registrera dig på Bybit med din e-postadress och gå över till molngruvsektionen. Där hittar du flera gruvkonfigurationer och varaktigheter att välja mellan. Välj bara din favoritplan, gör betalningen så är du klar. Bybit kommer omedelbart att börja bryta Ethereum, så att du bara har till uppgift att regelbundet kontrollera din instrumentpanel för att hålla koll på dina intäkter.

Observera att Bybit inte kräver några andra detaljer än din e-postadress. Ingen KYC behövs, vilket gör det till det perfekta alternativet för privatlivskänsliga användare.

Vi har dock märkt att när detta skrivs är alla planer ”slutsålda”. Bybit kan snart lägga till mer kapacitet i sin Ethereum-gruvbrytningsanläggning för att rymma fler användare. Men vid denna tidpunkt kan otillgänglighetsfaktorn vara en deal-breaker för många blivande användare.

Du kan kolla in den officiella Bybit Ethereum molnbrytningssidan för mer information om planerna och tillgängligheten.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link