ETH når nya all-time high, tekniska indikatorer fortfarande bullriga

[ad_1]

Ethereum (ETH) har just nått ett nytt högt pris på hela 3 605 dollar.

ETH är sannolikt i den femte och sista vågen av sin uppåtgående rörelse, som har förlängts. Trots den paraboliska ökningen har trenden ännu inte visat någon betydande svaghet.

Newa all-time high för ETH

ETH har rört sig uppåt i en accelererad takt sedan 28 februari, då den handlades till ett lågt av 1 468 dollar. Den 6 maj lyckades den nå ett nytt högt pris på hela 3.593 dollar.

Även om det finns en potentiell baisseartad avvikelse i den veckovisa RSI, visar varken MACD eller RSI någon svaghet. Därför är tekniska indikatorer fortfarande hausse.

Priset har nått och överträffat ett potentiellt reverseringsområde på $ 3 300. Nivåerna skapades av 1: 1 Fib-projicering av vågorna 1-3 (vit).

Efteråt finns det två andra potentiella reverseringsnivåer.

Den första finns på $ 3,852- $ 4,000, skapad av 1,27-projiceringen av vågorna 1-3 och den 3,61 externa retracement för våg fyra (svart).

Den andra finns på $ 4441- $ 4544, skapad av 1,61 respektive 4,61 projektion / extern retracement.

Diagram efter TradingView

Daglig rörelse

Det dagliga diagrammet för ETH visar också en utökad femte delvåg (orange). Delvågorna ger ett potentiellt mål på 4 128 $, vilket är i linje med den första från veckodiagrammet. Målet hittas med hjälp av en fibprojektion på undervågor 103.

Därför är det troligt att priset kan nå en topp nära denna nivå.

I likhet med den veckovisa tidsramen visar tekniska indikatorer dock ännu ingen svaghet. Därför anses den dagliga trenden också hausse.

Diagram efter TradingView

För att avsluta är ETH troligtvis i den femte och sista vågen i sin uppåtgående rörelse, som har ett potentiellt mål nära $ 4000, hittat av en sammanflöde av olika Fib-nivåer. Om flytten fortsätter att utvidgas finns det näst mest troliga området för toppen nära $ 4500.

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, Klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

[ad_2]

Source link