ETH, BNB sätter båda nya heltidshöjder när BTC-dominans minskar


Ethereum och Binance Coin har båda sett nya all-time-toppar under det senaste dygnet då bitcoin-dominansen fortsätter att minska

Efter en stark vecka för eterum har kryptovalutan lyckats sätta ytterligare en heltidshöjd denna helg. Ethereum samlades på lördag till en ny höjd på 2.880 $ på Binance. Kryptovalutan har nu haft sex raka dagar av hausseartade köp.

Källa: Tradingview

Binance Coin (BNB) såg också en ny höjdpunkt för första gången på nästan tre veckor. BNB tappade 645 dollar på lördag morgon eftersom den tredje största kryptovalutan också åtnjöt sin fortsatta veckostyrka.

Källa: Tradingview

Båda projekten fortsätter att driva nya höjder när bitcoin-dominansen minskar. Bitcoin har sett sin dominans på marknaden sjunka i nästan en hel månad. Bitcoin dominans ligger för närvarande runt 49,86%. Ner från 60,61% högt för en månad sedan.

Källa: Tradingview

Marknadsföra känsla förväntar sig för närvarande att eterum fortsätter att samlas eftersom $ 3000 blir nästa stora hinder för eterum. Ethereum avslutade nyligen sin Berlin-gaffel på mainnet. Med nästa stora uppgradering som ska äga rum i juli.

Intresset för ETH växer

Ethereum har också sett ökat intresse från värdepappersföretag. Senast köpte Rothschild Investments en ursprunglig andel på 4,75 miljoner dollar i Grayscale Ethereum Trust, enligt arkivering. Rothschild blev en av de första institutionella kapitalförvaltarna med namnnamn som exponerade sig för eter genom gråskala.

Gasavgifterna i nätverket har sett en dramatisk prisnedgång, vilket gör det möjligt för handlare att dra nytta av hausseartade marknadsförhållanden. Ethereums aktiva adresser har också sett en uppgång till nya rekordhöga toppar nyligen.

PancakeSwap popularitet ökar

Decentralised exchange (DEX) PancakeSwap har också sett en ökad popularitet. Binance Smart Chain (BSC) -börsen har haft tillväxt, särskilt på grund av de låga gasavgifterna i nätverket. PancakeSwap som använder BNB-token rankas för närvarande som den tredje största DEX bakom Uniswap och MDEX.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link