Enjins gasfria lösning för NFT ser intresse från Binance, Microsoft och andra

JumpNet, ett nytt gasfritt nätverk som utvecklats av Enjin, har officiellt släppts och drar redan mycket uppmärksamhet från samhället.

JumpNet är ett nätverk från Enjin som fungerar på ett bevis på behörighetsmekanism. Det tillåter användare att flytta Enjin Coin (ENJ) från Ethereum (ETH) till JumpNet. Andra funktioner inkluderar möjligheten att handla och distribuera ERC-1155-tokens från ett spel eller en applikation gasfri.

Många är medvetna om ökningen av icke-fungibla tokens (NFTs), men inte alla är berättigade till avgifterna som följer med försäljningen av en sådan token. Dessa avgifter har varit lite av en fast punkt eller hinder för nya användare att utforska NFT.

Projektet har redan sett ett stort intresse från NFT-communityn med dussintals skapare anslutna vid lanseringen. Dessa supportrar inkluderar några stora namn i branschen som Microsoft, OKEx och Binance.

Joshua Kim, VD för Korea-baserade Ludena Protocol som också använder JumpNet, kommenterade utvecklingen:

”Genom ett nära samarbete med Enjin lyckades vi med det koldioxidneutrala NFT-livscykeltestet på JumpNet, som var det snabbaste i Korea. Tack vare JumpNet kan vår NFT-färdplan, inklusive Ludena World’s Metaverse och avatar Luna, nu implementeras snabbt utan gasavgifter. ”

Det är ingen hemlighet att NFT: er gör stora vågor i branschen och visar massiv tillväxt och potential. Tillväxten verkar långt ifrån över och resurser som erbjuder gasfria NFT: er kan leda denna branschmognad.

Resurser som syftar till att växa NFT-industrin fortsätter att dyka upp

Den första veckan i april lanserade Immutable sin första gasfria Layer 2-lösning för NFT som finns på Ethereum blockchain. Deras mål, precis som Enjin, är att sänka de inträdeshinder som finns på NFT-marknaden.

Ethereum har det högsta antalet decentraliserade NFT-plattformar så att Immutable är mycket vettigt.

NFT-marknaden OpenSea tillkännagav också sin plan att integrera en speciell skalningslösning för Ethereum för att eliminera gasavgifter. Som en av världens största NFT-marknadsplatser har de följt upp samhällets efterfrågan.

Immutable X har uppenbarligen sparat användare otroliga 1,3 miljoner dollar i gasavgifter från över 33 000 transaktioner.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link