ENJ och THETA nära att bryta ut, CHZ kan följa snart


THETA (THETA) håller på att bryta ut från en nedåtgående parallell kanal som har funnits på plats sedan 16 april.

Chiliz (CHZ) har studsat vid stödlinjen för en långsiktig nedåtgående parallell kanal och återvunnet $ 0,215-området efteråt.

Enjin Coin (ENJ) följer en fallande motståndslinje och håller på att bryta ut.

THETA

THETA nådde ett högt pris på 15,88 dollar den 16 april. Sedan dess har det sjunkit vid sidan av en fallande parallell kanal.

Rörelsen inuti mönstret ser ut som en färdig ABC-struktur, vilket ger vågorna A: C ett exakt förhållande 1: 1.

THETA har rört sig uppåt sedan den 19 maj när den studsade vid kanalens stödlinje. För närvarande är det i färd med att bryta ut.

Tekniska indikatorer stöder möjligheten till breakout. Stokastisk oscillator har gjort ett hausseartat kors. RSI har passerat över 50 och MACD har nästan nått positivt territorium (gröna ikoner).

Nästa motståndsområde är $ 14,50.

Diagram efter TradingView

THETA / BTC-paret ser också hausse ut. Det är för närvarande i färd med att bryta ut från det hela tiden höga motståndsområdet på 26 000 satoshis.

På samma sätt som USD-paret ser tekniska indikatorer hausse ut. Utbrottet har dock inte bekräftats ännu, eftersom THETA inte nådde en daglig stängning ovanför området. Om det finns ett framgångsrikt breakout skulle nästa motståndsområde hittas på 36 770 satoshis.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • THETA handlar i en fallande parallell kanal.
  • Det finns motstånd på $ 14,50.

CHZ

På samma sätt som THETA har CHZ handlat i en fallande parallell kanal sedan den nådde en rekordhög nivå den 12 mars.

Minskningen fortsatte fram till 23 maj, då ett lägsta värde på 0,164 dollar nåddes. Detta validerade stödlinjen för kanalen och stödnivån 0.786 Fib retracement.

Medan CHZ har rört sig uppåt sedan dess har den uppåtgående rörelsen varit extremt svag och har inte bekräftat en högre låg.

Även om tekniska indikatorer är hausse, lämnar prisåtgärden mycket att önska. En återkrav av mitten av kanalen behövs för att trenden ska anses hausse.

Diagram efter TradingView

CHZ / BTC-diagrammet är något mer hausseartat än dess motsvarighet till USD. Detta beror främst på det faktum att det handlas inuti en fallande kil, vilket anses vara ett hausseartat vändningsmönster.

Därför är det möjligt att token fortsätter att konsolideras inuti denna kil innan det så småningom bryter ut.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • CHZ handlar i en fallande parallell kanal.
  • Det finns support på 0,213 dollar.

ENJ

ENJ har minskat vid sidan av en fallande motståndslinje sedan den 9 april, sedan den nådde ett högt pris på 4 dollar den 9 april. Under hela minskningen har det följt en fallande motståndslinje.

Den 23 maj nådde den en lägsta nivå på 0,73 dollar, som initialt delades upp under supportområdet 1,16 dollar. Nästa dag skapade den en hausseartad uppslukande ljusstake och återvann området.

För närvarande är det i färd med att bryta ut från denna motståndslinje. Om det lyckas är nästa motståndsnivåer $ 1,98 respektive $ 2,75.

Tekniska indikatorer stöder möjligheten till breakout. Stokastisk oscillator har gjort ett hausseartat kors (grön ikon). Både MACD och RSI ökar, även om den förstnämnda inte är positiv ännu, medan den senare inte har passerat över 50.

Diagram efter TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.Source link