’Enheter jag kontrollerar har 111.000 Bitcoin’, säger MicroStrategys VD

VD för MicroStrategy Michael Saylor har fördubblats under den senaste kryptokraschen och säger att han inte säljer eftersom bitcoin (BTC) faller till cirka 30 000 dollar.

Eftersom priserna på kryptovalutor fortsätter att tumla, verkar Saylor oberörd av kraschen, efter att ha spenderat 15 miljoner dollar förra veckan för att köpa ännu mer bitcoin. VD för MicroStrategy anges på hans Twitter att enheter han kontrollerar har mer än 111.000 bitcoins.

MicroStrategys VD ”Säljer inte” när kryptopriserna sjunker

Den totala summan inkluderar MicroStrategys 92 079 BTC, en summa som nås efter spenderar 10 miljoner dollar igår för att förvärva 229 extra mynt. Den totala summan inkluderar eller kanske inte Saylors hemliga stash av personliga mynt.

Förra gången Saylor pratade om sin personliga plånbok hävdade han att han äger 17 732 bitcoins i oktober 2020. Kombinera de två, 92 079 och 17 732, och du får en nyans under 110 000, vilket antyder att summan inkluderar Saylors personliga konto och att han köpte lite mer själv nyligen.

Meddelandet från Saylor kommer under en tumultig period på kryptomarknaden, med priser som faller till vänster och höger. Priset på bitcoin ensam såg botten falla ner och sjönk till cirka 30 000 dollar vid en tidpunkt. Ethrerum (ETH) såg sitt pris sjunka till cirka 2500 dollar, medan mememyntet DOGE doppade under 0,35 dollar.

Under kraschen tweetade Saylor tre enkla ord till sina nästan en miljon anhängare, ”Jag säljer inte.” Detta förtroende borde inte överraska någon som följer Saylor. Han har länge varit en anhängare av kryptovalutor och till och med värd för en digital konferens för Bitcoin för företag.

Företaget han är chef för, MicroStrategy, är ett företagsanalytiskt mjukvaruföretag och har blivit en av de största institutionella innehavarna av bitcoin 2021. MicroStrategys aktie föll tillsammans med sina investeringar i krypto till 15% i morse när den digitala marknaden kraschade .

Peter Schiff och Saylor är i ett Twitter-krig

Saylor och MicroStrategy har sina motståndare, inklusive bitcoin-kritikern Peter Schiff. I en tweet Schiff jämförde Saylor med kapten Ahab och MicroStrategy med Pequod. ”Hans besatthet med bitcoin kommer inte bara att vara hans död utan det kommer att döda alla ombord på MSTR. Aktieägare måste välja mellan mytteri eller hoppande fartyg. ”

Chefsekonomen och den globala strategen på Euro Pacific Capital sa också att Saylor erbjöd ”asininråd” för att hålla BTC som en inflammatorisk häck. Svarade Saylor med en skärmdump som visade guld gav 77% färre avkastning än bitcoin under det senaste kalenderåret.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

Source link