En annan Meme-token får dragkraft i Altcoin Underground

En annan meme-token, men den här gången drivs av duon Lawrence Heaslip och Jacques Dutel, börjar slå vågor i altcoin underjordiska och väcker till och med uppmärksamhet i media i hjärtat av Silicon Valley.

Token skapades med avsikten att skapa ett roligt, humoristiskt samhälle där marknaden inte kunde manipuleras av val eller matta, samtidigt som memes skapades ur grundarnas ansikten.

I skrivande stund har token ett marknadsvärde på 1 miljoner och duon säger att de har stora planer framåt och lite tid att ordna allt genom den stora pressen från det redan snabbt växande samhället What Do You Meme Token.

När du besöker deras webbplats kan du upptäcka att deras företag är ett registrerat aktiebolag med Mississippis utrikesminister.

De sa att de arbetar snabbt för att släppa den nya NFT-plattformen med en forumbrädeintegration. Detta gör det möjligt för användare att köpa och sälja NFT-memes och möjliggöra ett givande system till en syster token som heter BlackPapers.

Medan många av meme-tokens inte har något nytta, säger duon att de planerar att genomföra ett fullanvändningsfall bakom token. Detta kommer att revolutionera meme-token-communityn tillsammans med syster-token BlackPapers, som kommer att veterinär och licensiera nya meme-tokens. Kolla in den senaste YouTube-videon som lagts ut av teamet.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link