Eminem släpper NFTs genom ”Shady Con” Event

Den hyllade rapparen Eminem lanserar sin egen serie NFT på söndag genom den populära NFT-plattformen Nifty Gateway.

Medan Eminem är känd för att släppa beats. I helgen kommer rapparen att släppa några av sina egna icke-fungibla tokens (NFT) istället.

Shady Con inställd till söndagen den 25 april kl 18:30 ET

Rapparen har släppt en guide för att köpa NFT och förklarat hur försäljningen kommer att fungera. Evenemanget är inställt till söndag 18:30 ET och kommer att äga rum på den populära NFT-plattformen Nifty Gateway.

Evenemanget heter ”Shady Con” och kommer att innehålla originalmaterial från Eminem, inklusive original instrumentbeats och en uppsättning actionfigurer. NFT-drop kommer att ha öppna upplagor, endast tillgängliga för köp i femton minuter.

Digitala handelskort och NFT-filer med begränsad upplaga kommer också att vara tillgängliga. Det kommer också att finnas en auktion för en begränsad NFT som inkluderar fysiska föremål. Dessa föremål inkluderar EMINEM X CARHARTT JORDAN 4, SSLP20 Film Strip Shadow Box signerad av Eminem och ett mycket SÄLLSYNTALT vinyltryck av Eminems, ”Infinite” album signerat av Eminem.

Eminem kommenterade NFT-evenemanget och uppgav att han hade varit en ivrig samlare av alla saker inklusive baseballkort, leksaker och rapalbum sedan han var liten. ”” Inte mycket har förändrats för mig som vuxen … Jag har försökt att återskapa några av dessa samlingar från den tiden i mitt liv, och jag vet att jag inte är ensam. Jag ville ge droppen samma känsla av, ’Åh, man, jag måste bara få den där eller kanske till och med hela uppsättningen!’ Det har varit jättekul att komma med idéer från min egen insamlingslystnad ”, sa han.

Eminems fans kommer att leta efter att få tag på unika originalsamlar från rapparen. NFT-droppen är inspirerad av Eminems egen kärlek till insamling.

Rappare njuter av NFT-framgång

Eminem blir en av många som redan har gått in i NFT-utrymmet. Med den legendariska rapparen Snoop Dogg som redan har släppt sin egen NFT-serie med titeln ”A Journey With The Dogg”. En annan anmärkningsvärd NFT-rappare är Soulja Boy, som redan sålde sina tweets som NFTs för mer än en månad tillbaka.

NFT-marknaden fortsätter att växa och det är möjligt att Eminems senaste NFT-erbjudande kommer att samla konstnären en anständig lönedag. Senast sålde kändis Paris Hilton en uppsättning NFT för över 1,1 miljoner dollar.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link