Eminem samarbetar med Gemini’s Nifty Gateway för att starta sin första NFT

I korthet

  • Eminem lanserar en uppsättning NFT: er.
  • De kommer att släppa under Shady Con, en online-festival som ägnas åt hans NFT.

Precis i tid för Oscar Sunday, ikonisk rappare och Oscar-vinnare för “Lose Yourself” 2003, Eminem, i samarbete med Nifty Gateway, har presenterat sin första NFT på Shady Con. Den världsberömda artisten, född Marshall Mathers, är den senaste i en serie kändisar, musiker och idrottare som kommer in på NFT-vurm. Eminem har samarbetat med Nifty Gateway, NFT-plattformen som ägs av Gemini, för att släppa sin första NFT denna söndag 25 april 2021.

Det kan ha varit det senaste Saturday Night Live (SNL) -skiten på NFT som väckte rapparens intresse. I skiten förklarade en rappare som spelades av SNL-rollmedlem Pete Davidson vad NFT är till melodin av Eminems “Without Me.”

Det finns tre typer av NFTs till salu, var och en av högkvalitativa animationer med ett originaltakt producerat av Eminem själv. Det finns 50 utgåvor av var och en av de två första NFT: erna, med titeln “VERKTYGSVÄRDEN” och “STILL DGAF”. De kostar 5000 dollar. De som är snabba nog att köpa dem får också ett fysiskt tryck, numrerat för hand och autograferat av rapparen. Den tredje, “STAN’S REVENGE”, är en upplaga av en och kommer att säljas till högst budgivare. Det är oklart vem som animerade NFT.

“Jag ville ge denna droppe samma känsla av,” Åh, man, jag måste bara få den där eller kanske till och med hela uppsättningen! ” Det har varit väldigt roligt att komma med idéer från min egen insamlingspassion, säger Eminem i ett uttalande på sin officiella webbplats.

”Vi är stolta över att välkomna Eminem till vår plattform”, säger Ashley Ramos, seniorproducent på Nifty Gateway, ”efterfrågan på NFT fortsätter att växa och vi är glada över att få detta samarbete till vårt samhälle och ge dem tillgång till nytt konstverk och musik på Nifty Gateways marknadsplats. ”

Nyheten kommer när flera musikaliska handlingar deltar i NFT-vurm, inklusive Snoop Dogg, Weezer, A $ AP Rocky, Boy George, Aphex Twin, Grimes, The White Stripes och Kings of Leon

Nifty Gateway grundades 2018 av Duncan och Griffin Cock Foster förvärvat av Gemini, november 2019. Eminem NFT-släpp kommer att äga rum under Shady Con, helgen den 25 april 2021.Source link