Elrond (EGLD) pris bryter ut över långvarigt motstånd


Elrond (EGLD) har brutit ut från en fallande motståndslinje som tidigare varit på plats sedan den 12 april.

Även om tekniska indikatorer är hausse, har en hausseartad trendåterföring inte bekräftats ännu.

EGLD bryter ut

Elrond har minskat vid sidan av en nedåtgående motståndslinje sedan den 12 april. Den här dagen nådde det ett högt pris på 245,80 dollar. Den nedåtgående rörelsen fortsatte fram till den 22 juni, då ett lägsta av $ 67,39 uppnåddes.

Det låga kombinerades med hausseartade avvikelser i MACD, RSI och Stokastisk oscillator. Därefter flyttade RSI över 50 och den stokastiska oscillatorn gjorde ett hausseartat kors. Därför är tekniska indikatorer hausse.

EGLD har rört sig uppåt sedan dess och så småningom bryter ut från den ovan nämnda nedåtgående motståndslinjen den 3 juli. Det nådde högst 107,81 $ innan det släppte.

De viktigaste motståndsnivåerna finns på $ 127 och $ 150. Dessa mål är respektive motståndsnivåer på 0,382 och 0,5 Fib retracement.

EGLD-diagram av TradingView

Det två timmar långa diagrammet visar sammanflödet av supportnivåer på $ 80. Detta är 0.5 Fib retracement supportnivå och en potentiell stigande supportlinje.

Därför skulle EGLD förväntas studsa när den når nivån.

EGLD-diagram av TradingView

Vågantal

Kryptovalutahandlare @TheTradingHubb skisserade ett EGLD-diagram och uppgav att om en annan nedåtgående rörelse skulle följa, kunde priset sjunka till $ 40-regionen.

Källa: Twitter

Det faktum att hela rörelsen sedan 19 maj har hållits inne i en fallande parallell kanal indikerar att detta verkligen kan vara en löpande korrigering.

Om EGLD bryts ner under $ 80-området, som också är kanalens mittlinje, skulle det indikera att det är troligt att ytterligare en nedåtgående rörelse mot $ 40-området är.

EGLD-diagram av TradingView

EGLD / BTC

EGLD / BTC har rört sig nedåt sedan den 8 februari, när det nådde en heltidshöjd på 0,005 satoshis.

Under hela minskningen studsade den över 0,022 satoshi-supportområdet flera gånger. Medan den först gick sönder den 28 juni var minskningen bara en avvikelse innan en uppåtgående rörelse fick den att återta nivån (röd cirkel). Hela minskningen liknar en färdig ABC-korrigerande struktur.

EGLD bröt sedan ut från en nedåtgående motståndslinje som hade funnits sedan ovannämnda 8 februari hög.

I likhet med USD-paret är tekniska indikatorer i den dagliga tidsramen hausse.

Det närmaste motståndsområdet finns vid 0,0034 satoshis.

EGLD-diagram av TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.

Source link