Elon Musk rekommenderar försiktighet för investerare i kryptovaluta

Tesla och SpaceX VD Elon Musk har betonat behovet av försiktighet när det gäller att investera i kryptovaluta.

I en video som producerats av TMZ rekommenderade Musk människor att inte investera sina livssparande i kryptovaluta, och ansåg det som ”oklokt”. Entreprenören, som under de senaste veckorna har fått kändis för att ha höjt priset på Dogecoin (DOGE) med sin sociala medieaktivitet, sa att det finns en ”god chans att krypto är jordens framtida valuta”. Men han gjorde det klart att alla kryptovalutainvesteringar borde betraktas som ”spekulation vid denna tidpunkt”.

”Gå inte för långt på kryptospekulationens front”, tillade han.

När den här videon kom till YouTube, Musk Tweetade en länk till det. Genom att stärka hans syn på att vara försiktig med krypto. Bildtexten lyder:

”Cryptocurrency är lovande, men snälla investera med försiktighet!”

Elon Musk och Dogecoin

Teslas VD har inte gjort någon hemlighet för sin kärlek till DOGE. Det har varit i framkant av hans tweets i mer än en månad. Inklusive de som rör hans kommande framträdande den Saturday Night Live. DOGE, som kom in i kryptovalutautrymmet som en parodi 2013, har krossat en serie av sina egna skivor i år. Och dess snabba tillväxt tillskrivs främst Elon Musks tweets. En av hans senaste hjälpte utan tvekan altcoinet att nå sitt nästa rekordhöga på morgonen den 8 maj. DOGE slog ett pris på 0,73 dollar och har surft över 0,70 dollar sedan dess.

DOGE rankas för närvarande som den 4: e mest värdefulla kryptovaluta enligt marknadsvärde.

Ett litet segment av TMZ-videon såg Musk diskutera DOGE. Fullt medveten om att det skapades som ett skämt, ”… i huvudsak för att göra narr av kryptovaluta …”, tror han ändå att det finns ett argument att ”ödet älskar ironi […] Valutan som uppfanns som ett skämt blir den verkliga valutan. ”

På frågan om han trodde att DOGE kunde vara ”nästa valuta för världen”, uppgav Musk att det berodde på folkets vilja.

När Musk förbereder sig för att vara värd Saturday Night Live ikväll utfärdade han en Tweet med ett foto av sig själv och hans gäststjärnor. Detta inkluderade DOGE Shiba-Inu-maskoten, tillsammans med Miley Cyrus. Musk kommer att vara den första icke-underhållaren och icke-idrottaren som är värd för komediprogrammet sedan Donald Trump presenterade det 2015.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link