EEE-token lanseras för att förbättra Ethereums miljöeffektivitet

Energieffektivt Ethereum 2.0 LLP (EEE) lanserade en ERC20-token för att förbättra Ethereums miljöeffektivitet.

EEE blev den första token som lanserades på Crypto Climate Exchange (CCX), som debuterade samtidigt. CCX är världens första börs som ägnar sig åt finansiering av klimatåtgärder.

EEE ingick ett avtal med Oairo, som producerar luftkonditionering som minskar den energiförbrukning som krävs för kylning av datorer med 70%. Intäkterna från utgivningen av token går till att köpa energieffektiva gruvanläggningar och installera Oairo-teknik. EEE kommer också att tillhandahålla källkapital för global installation av Oairo-produkter.

Ethereums energieffektivitet

Ett uttalat mål för EEE-projektet är att sätta optimala standarder, teknik och kunskap för att bryta ETH på det mest energieffektiva sättet. EEE avser att dela protokollet med öppen källkod med de bredare Ethereum- och kryptosamhällena.

Ethereum-utvecklare har redan insett vikten av att förbättra blockkedjans hållbarhet med utvecklingen av Ethereum 2.0. En av de främsta avsikterna är att flytta från ett bevis på arbetet till ett bevis på spel, vilket kommer att göra betydande minskningar av energiförbrukningen.

Bevis om stavens överklagande

Mot bakgrund av Teslas beslut att släppa Bitcoin-betalningar på grund av miljöproblem kommer kryptokurvor med effektivare metoder fram. Exempelvis krediterade Graph Blockchain Cardanos användning av bevis på insatsen för att uppnå sin rekordhöga förra veckan.

Presenterar Tesla-rörelsen, sade Ripples VD Chris Larsen att de energikrävande behoven av bevis på arbete kan hota antagandet av krypto. Han förespråkade att alla kryptokurvor migrerar till mindre energikrävande konsensusmekanismer – till exempel bevis på insats.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link