ECOS Cloud Mining – Bra sätt att tjäna BTC dagligen eller bara en hype?


Innan vi börjar med den här fördjupade granskningen av Ecos cloud mining, låt oss först zooma över det faktum att cloud mining är en mycket spekulativ investering. En stor del av alla molngruppplattformar är antingen direkta bedrägerier eller åtminstone lurar de intet ont anande användare genom att lova orealistiskt hög avkastning. Så det är mycket viktigt för dig att noggrant bedöma legitimiteten för en molngruppplattform innan du investerar pengar i den.

Och det är just här ECOS verkar packa en kant över de flesta konkurrenter. I vår observation hittills är det en av få i branschen idag som verkligen kan göra anspråk på en relativt hög grad av tillförlitlighet.

I den här granskningen kommer vi att titta närmare på vilken typ av gruvtjänster ECOS erbjuder, dess säkerhet och tillförlitlighet, hur mycket det kostar och viktigast av allt om det kommer att göra rätt val för dig.

ECOS Cloud Mining – en översikt

ECOS har funnits i nästan fyra år nu. Det är en Armenien-baserad global plattform som opererar från Free Economic Zone (FEZ) i Hrazdan, en plats som är utformad speciellt för att främja högteknologiska nystartade företag som arbetar med innovativ ny teknik. I själva verket var ECOS huvudintressenten som undertecknade avtalet med Armeniens regering om att inrätta FEZ.

Att vara bosatt i FEZ behöver ECOS inte spendera ett öre på import- och exporttullar. Och det behöver inte bry sig om skatt på vinster, fastigheter och moms.

Plattformens operativa effektivitet och lönsamhet fick ytterligare en höjning 2018 när den ingick ett strategiskt avtal med Hrazdan Thermal Power Plant. Enligt detta avtal började anläggningen i Hrazdan leverera 200 MW el till ECOS-datacenter.

Så som du kan se kan ECOS molnbrytning med rätta hävda att det är en legitim plattform med en kombination av resurser som ger bra affärsförnuft.

Det är också värt att nämna här att ECOS sedan lanseringen 2017 har utvecklat ett fullfjädrat ekosystem bestående av en kryptoplånbok, en börs och naturligtvis en molngruppplattform.

ECOS Cloud Mining: Komma igång

ECOS molnbrytning finns i tre olika varianter, inklusive en webbapp, samt Android- och iOS-appar. Användarvänlighet är troligtvis inte ett problem även för oerfarna användare eftersom ECOS verkar ha gjort ett särskilt försök att göra apparna praktiska och praktiska.

Registreringsprocessen är också ganska enkel och kan sammanfattas i följande snabba steg:

 • Fyll i ett mycket enkelt registreringsformulär som knappast tar mer än en minut.
 • Öppna fliken “Köpkapacitet”.
 • Bläddra bland alla tillgängliga alternativ för att zooma in på det kontrakt som bäst tillgodoser din budget och dina krav. Lönsamhetsräknaren är korrekt och ger dig en användbar inblick i hur mycket investeringar som behövs för att du ska nå dina dagliga eller veckovisa vinstmål.
 • När du har bestämt dig, klicka på knappen Köp nu. Glöm inte att granska avtalsparametrarna innan du går vidare till nästa steg.
 • Välj valfri betalningsmetod och betala för kontraktet.

Från och med april 2021 stöder ECOS insättningar via kreditkort (Visa / MasterCard), BTC, ETH, LTC och XRP.

Vad du verkligen kan förvänta dig

ECOS hävdar att de har datacenter som kan vara värd för hundratusentals högpresterande gruvriggar med tillhörande infrastruktur. Företaget tecknade ett avtal med världens största tillverkare av gruvutrustning Antminer för att direkt skaffa utrustningen från den senare anläggningen.

Från och med idag hävdar företaget att de främst använder Antminers flaggskeppsprodukt, S19 Pro. ECOS är också en leverantör av Bitmain-produkter.

Plattformen erbjuder inga allmänna tariffpaket. Istället kan du anpassa dina kontrakt som du vill. Plattformen hävdar att det gör det möjligt för användare att börja bryta BTC med en initialinvestering så lågt som $ 49.

I allmänhet finns det två typer av kontrakt tillgängliga – en med serviceavgift och en utan.

Avtal med serviceavgift kräver att du betalar extra för bland annat el, gruvutrustning, övervakning och underhåll av infrastruktur, internet och programvara. Avgifterna beror främst på de kontraktparametrar du väljer. Med risk för att ange det uppenbara, ju högre hash du väljer, desto högre avgifter. Under tiden inkluderar kontrakt utan serviceavgifter alla relevanta kostnader på förhand.

När det gäller lönsamhet beror din avkastning på en mängd olika faktorer, inklusive TH / s och kontraktets varaktighet, gruvriggsmodellen du har valt, kostnaden för el och naturligtvis Bitcoin-priset på Bitcoin varje dag .

Minsta utbetalningsgräns är 0,001 BTC, som i skrivande stund är drygt $ 50. Detta innebär att ta ut pengar till en extern plånbok, du måste ha gjort minst 0,001 BTC. Dessutom måste du betala transaktionsavgiften. Enligt vår åsikt är detta ett rimligt belopp och de flesta användare verkar inte ha problem med det.

ECOS: Fördelar och nackdelar

Fördelar

 • ECOS molngruva är en lagligt etablerad plattform med hittills ett transparent resultat.
 • Plattformens strategiska partnerskap med en elleverantör gör den operativt effektivare och också lönsam.
 • Kraftfulla gruvriggar.
 • Att vara bosatt i en FEZ får det många skatteincitament, som sedan sipprar ner till användarna.
 • ECOS tar också med sig ett fullfjädrat ekosystem av kryptotjänster inklusive en kryptoplånbok och ett utbyte.
 • 24 × 7 kundsupport
 • Låg initialinvestering – du kan komma igång med så lite som $ 49.
 • 24 × 7 kundsupport.
 • Realtidsdata om din gruvaktivitet.

Nackdelar

 • Stöder endast Bitcoin-gruvdrift.
 • ECOS molnbrytningswebbplats kan vara mer informationsrik så att nya användare får en bättre förståelse för plattformen.

Slutgiltiga tankar

Sammantaget är lagligheten en av ECOS starkaste styrkor. Företaget har en historia av att göra affärer med legitima privata och offentliga organisationer. Det ledde till och med lanseringen av en FEZ i Armenien med hjälp av landets regering. Dessa bedrifter skiljer plattformen från molnbrytningsföretagen där ute.

Vi stötte på lite negativ feedback från några missnöjda användare under vår analys av ECOS: s meritlista. Naturligtvis minskar vi inte på något sätt dessa användares klagomål. Men vi måste också understryka poängen att om du är på jakt efter en molngruppplattform, verkar ECOS vara ett av få legitima alternativ att fundera över.

Innan vi avslutar erbjuder ECOS en provkontrakt (0,5 TH / s i 30 dagar) till nya användare så att de kan testa plattformen innan de går all-in.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link