Dynamo Kiev är inställd på att sälja NFT-biljetter för säsongen 2021

Den ukrainska fotbollssidan Dynamo Kiev har meddelat att de kommer att sälja biljetter till de kommande haven som icke-fungibla tokens (NFT)

Icke-svampbara tokens (NFT) har sett en svällning i tillväxt under 2021. Musiker, artister och till och med idrottslag utnyttjar det nya verktyget.

Dynamo Kiev blir ännu ett idrottslag som använder NFT. Ukrainas fotbollsmästare har meddelat att laget kommer att lansera NFT-biljetter för den kommande säsongen. Teamet kommer att använda den amerikanska blockchainpartnern Moonwalk.

Den första idrottsklubben i världen som erbjuder NFT-biljetter

NFT-biljetterna kommer att säljas exklusivt på Binance NFT Marketplace. Dynamo Kiev kommer att gå med i 100 Creators-kampanjen som markerar lanseringen av Binance NFT-marknaden. Gör fotbollssidan till den första stora sportklubben i världen som säljer NFT som biljetter och samlarföremål.

Lanseringen av NFT-biljetterna kommer att börja i juni 2021. Direktör för Binance Östeuropas Gleb Kostarev kommenterade partnerskapet och sa ”Dynamo Kiev har en enastående historia och en av de största fansbaserna i Ukraina. Vi är glada att meddela detta samarbete och, naturligtvis, har användarna också sett fram emot det. Vi tror bestämt att NFT-biljetter snart kommer att bli en bekant sak för fotbollsfans och Binance NFT-marknaden kommer att bli en av de ledande plattformarna för funktionella NFT. “

Dynamo Kiev planerar att sälja ungefär 25% av sina biljetter till hemmamatcher som NFT i framtiden. Fans kommer att kunna köpa NFT-biljetter och få matchbiljetter samt exklusiva priser. NFT-innehavare kommer också att få bonusar och upplevelser med den Moonwalk-drivna digitala plånboken på Dynamos webbplats.

En ledare inom teknisk innovation

Vice president för Dynamo Kiev FC, Mark Ginzburg tror att flytten kommer att göra Dynamo Kiev till en teknologisk ledare för fotboll i Europa. ”Vi kommer alltid att sträva efter att ge Dynamo-fans de mest uppdaterade och effektiva tjänsterna och verktygen, och vi arbetar bara med erkända branschledare. Därför utvecklades vår NFT-biljett av ett av de ledande amerikanska företagen, Moonwalk, och plattformen för dess implementering kommer att vara Binance NFT-marknaden, en division av världens största motsvarande börs för handel med digitala tillgångar, säger Ginzburg.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link