Du kan satsa på Elon Musk Talking Dogecoin på SNL

I korthet

  • En online-sportbok tar satsningar på om Elon Musk kommer att nämna Dogecoin under helgens Saturday Night Live-värdspelning.
  • Du kan också satsa på om Dogecoins pris når $ 1 till måndag.

Det har varit massor av spekulationer om Elon Musk kommer att använda helgens utseende som värd för ett långvarigt tv-program Saturday Night Live (SNL) att främja Dogecoin, Tesla och SpaceX VD: s favoritkryptovaluta att tweeta om. Och om du känner starkt om chanserna för det, kan du nu satsa på det – bokstavligen.

Online sportbok MyBookie har avslöjat odds på huruvida Musk kommer att nämna DOGE under Saturday Night Live, och är tar satsningar i båda riktningarna. MyBookie listar för närvarande odds på -500 att Musk kommer att diskutera DOGE, och +900 att Musk inte kommer att nämna mememyntet.

Om du satsar $ 100 för att Musk talar om DOGE, skulle du tjäna $ 20 om han gör det. Å andra sidan kan du satsa 100 dollar mot det tjäna 900 dollar om han avstår från att diskutera DOGE.

Det är inte heller den enda satsningen. En relaterad satsning låter dig satsa på om priset på DOGE kommer att slå $ 1 till måndagen den 10 maj, efter att Musks SNL-utseende sändes. De aktuella oddsen är +145 för Ja och -190 för Nej, vilket innebär att en satsning på $ 100 på Yes skulle tjäna dig $ 145 om DOGEs pris träffar det märket, medan samma satsning på Nej skulle tjäna dig $ 52,63 om det inte gör det.

Att slå 1 dollar per mynt har länge varit ett mål för Dogecoin-troende, även om det verkade nästan omöjligt före 2021. Myntet har dock stigit från under 0,01 dollar i januari till en heltidshöjd på 0,64 dollar som sattes tidigare denna vecka den 4 maj, enligt till Nomics, även om andra källor har listat en topp på nästan $ 0,69. När detta skrivs rapporterar Nomics att det aktuella priset på Dogecoin ligger strax utanför sitt höga varumärke och ligger över $ 0,63 per mynt.

Musk’s frekventa, meme-tingade tweets om Dogecoin har tillförlitligt fått priset på ”skämt” -kryptovalutan att stiga, och han har twittrat ut retas att det kommer att finnas i hans SNL-spelning. Förra veckan twittrade han orden ”Hundfadern” och ”SNL 8 maj” och priset hoppade snabbt på timmarna därefter.

Faktum är att DOGE har ökat mer än 100% sedan dess, även om det är oklart hur mycket Musks sociala medieaktivitet har påverkat de långsiktiga vinsterna. Musk är inte heller den enda framstående miljardären som sjunger beröm av Dogecoin i dessa dagar. Investor och Dallas Mavericks ägare Mark Cuban är också stor på DOGEoch berättade Avkryptera under veckans Ethereal Summit att han tror att Dogecoin kommer att nå $ 1 och i slutändan agera mer som en stablecoin.

Dogecoin-fans försökte tidigare pumpa priset på myntet till $ 1 på den så kallade ”Dogedagen” den 20 april, men den influensledda kampanjen slog tillbaka: priset sjönk 20% från föregående dag. Ändå tror vissa att Musks SNL-plats kommer att ge Doge Day-inlösen – och om du tror det finns det nu mer än ett sätt att placera dina pengar där din mun är.Source link