DOLE x David Datuna NFT Collection för välgörenhetsfall i dag

[ad_1]

Genom att slå samman världarna av digital och fysisk konst samarbetade The Dole Sunshine Company och ”Hungry Artist” David Datuna för att skapa och auktionera en NFT-samling (icke-svampbar token) -samling för att öka medvetenheten och medel för näringsjämlikhet över hela världen.

Femdelsserien – en första i sitt slag för både Datuna och Dole – innehåller fyra fruktinspirerade NFT och en sista femte bit, Sunshine for All, en montage av de första fyra som är både ett digitalt och fysiskt arbete med Datunas signaturlins Metod.

NFT: erna och den fysiska delen kommer att släppas den 6 maj via auktionsplattformen Rarible.com/DoleSunshine kl. 15:30 PST. Samtidigt med lanseringen kommer NFT och den fysiska biten att visas för allmänheten under en begränsad tid (6-9 maj) kl. Superchief Gallery i New York City.

  • NFT DROPS PÅ FÖRSÄLJNING: 6 MAJ 2021 kl. 3:30 PST
  • SLUTAUKTION BÖRJAR: 7 maj 2021
  • VAR: Rarible.com/DoleSunshine
  • VEM: The Dole Sunshine Company x David Datuna, The Hungry Artist
  • VÄRLDIGHET: Nettovinst från NFT och fysisk bitförsäljning kommer att doneras till Boys & Girls Clubs för att finansiera näring och hungerfokuserad programmering.
  • FYSISK GALLERI: TORSDAG 6 MAJ – SÖNDAG 9 MAJ (kl. 18-18 EST)
  • Superchief Gallery 56 E 11th St. New York, NY 10003

Privata mediaspelningar tillgängliga efter överenskommelse via Peppercomm / Kellyn Curtis kl kcurtis@peppercomm.com

Intervjuer tillgängliga på begäran med Pier-Luigi Sigismondi, Dole Global President och Datuna

MEDIAKONTAKT: Kellyn Curtis

Peppercomm kcurtis@peppercomm.com

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

[ad_2]

Source link