Dogecoin stiger 10% efter att Elon Musk bekräftar att mynt kommer att få SNL-behandling

Elon Musk har bekräftat att en komedi skit på Dogecoin kommer att visas i nästa veckas Saturday Night Live-show.

Musk frågade sina 54 miljoner Twitter-anhängare vilka skisser han skulle beställa för showen, som han är värd den 8 maj. Förfrågningarna kom tjocka och snabba, och en förfrågan fortsatte att dyka upp: Dogecoin.

Så Musk svarade på en som begärde “Summin om DOGEFATHER.” Tesla och SpaceX VD svarade: “Definitivt.”

Då steg Dogecoins pris med 10% till 0,4 dollar. Det är allt som krävs. Ett enda ord. Om igen.

Och vi visste redan att Musk skulle producera en skit på Dogecoin. Den 28 april twittrade han: ”Hundfadern. SNL 8 maj. ” Dogecoins pris ökade med 15% på den nyheten.

Priset på Dogecoin har sedan sjunkit till $ 0,37 – dess pris innan Musk bekräftade att Dogecoin skulle finnas i SNL.

Så varför steg priset?

Tja, när Musk nämner Dogecoin är det som att han skriker ut ur världens största megafon.

Musk har skrek sig hes genom att twittra om myntet. Det är dock som att predika för kören; de flesta av hans tweets har inte längre någon effekt på Dogecoins pris som de brukade.

Men när Musk talar om Dogecoin på SNL, når han en helt ny publik. Det utbredda hoppet är att detta kommer att fängsla en helt ny publik, som kommer att flockas till Dogecoin efter Musks godkännande av myntet.

Om skiten är rolig, i rätt tid och hausseartad nog är hoppet – ja, chansen för dem som sätter ner pengar i väntan – att Dogecoins pris kommer att stiga triumferande.

varning

De åsikter och åsikter som uttrycks av författaren är endast i informationssyfte och utgör inte finansiella, investeringar eller andra råd.

Source link