Dogecoin (DOGE) studsar, syftar till nya all-time high

[ad_1]

Dogecoin förväntas fortsätta öka och så småningom nå ett nytt högt pris genom tiderna.

DOGE sjunker efter all-time high

Mellan 15-16 april ökade DOGE med drygt 250%, vilket ledde till ett högt pris på 0,45 USD den 16 april. Priset sjönk dock kraftigt efteråt.

Minskningen fortsatte fram till den 23 april och kulminerade i ett lokalt låg på 0,169 dollar. Efter detta skapade DOGE en hammarstake med en mycket lång nedre veke – ett starkt tecken på köptryck. Sedan dess har priset gått uppåt.

Tekniska indikatorer är fortfarande hausse. MACD och RSI ökar. Medan den stokastiska oscillatorn är neutral, har den ännu inte gjort ett baisseartat kors.

DOGE-diagram av TradingView

Vågantal

Kryptovalutahandlare @Altstreetbet skisserade ett DOGE-diagram och uppgav att nästa våg sannolikt kommer att ta token till ett nytt heltidspris över $ 0,55.

Källa: Twitter

Vågantalet visar verkligen en färdig ABC-struktur. Om det är korrekt, börjar DOGE en impulsiv uppåtgående rörelse efteråt.

Om vi ​​använder en extern Fib retracement under hela minskningen, skulle det närmaste motståndsområdet hittas på $ 0,621.

En minskning under den 24 april låg på 0,222 $ (röd linje) skulle ogiltigförklara just detta vågantal.

DOGE-diagram av TradingView

DOGE / BTC

Rörelsen för DOGE / BTC ser ut som dess motsvarighet till USD, med den enda skillnaden att korrigeringen var en oregelbunden lägenhet.

Om paret fortsätter att öka skulle nästa motstånd sannolikt hittas vid 982 satoshis. Detta mål hittas med hjälp av 1.61 extern Fib retracement av den senaste nedåtgående rörelsen.

DOGE / BTC-diagram av TradingView

Slutsats

DOGE har sannolikt påbörjat en ny hausseartad impuls och kan öka mot ett nytt högt pris genom tiderna. Detta verkar vara fallet för både BTC- och USD-paren.

För BeInCryptos tidigare bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.[ad_2]

Source link