DOGE når ny ATH, Robinhood kraschar under Coin’s Surge

[ad_1]

Dogecoin (DOGE) nådde ett nytt högt pris den 4 maj. Dess värdering är nu högre än etablerade företag som Twitter och Ford.

DOGE har nått en sammanflöde av motståndsnivåer nära $ 0,62 och har avvisats av den. Trots avslaget visar tekniska indikatorer ännu inte signifikanta tecken på svaghet.

Nytt rekord för DOGE genom tiderna

DOGE har ökat sedan den 23 april, då det handlades till ett lägsta av endast 0,169 USD. Ökningen pågår fortfarande. Idag lyckades token nå ett nytt heltidspris på 0,60 USD.

Tekniska indikatorer är fortfarande hausse, vilket stöder uppåtgående rörelse. Detta framgår särskilt av RSI-korset över 70 och den ökande MACD.

DOGE kan dock sägas ha nått det externa Fib-motståndet på 1,61 till $ 0,626. Om den uppåtgående rörelsen så småningom fortsätter finns nästa betydande motståndsområde vid $ 0,916.

Diagram efter TradingView

DOGE-vågantal

Vågantalet antyder att DOGE befinner sig i våg fem av en hausseartad impuls. Dessutom stöder det ytterligare vikten av $ 0,62 motståndsområde.

Ett mål för toppen av detta drag hittas genom att projicera längden på vågorna 1-3 till botten av vågen fyra. Detta ger ett mål på $ 0,616, mycket nära det tidigare beskrivna motståndet på $ 0,626.

Om den aktuella vågen sträcker sig finns det ett annat Fib-motstånd på 0,76 $. Detta skulle troligen fungera som en mindre motståndsnivå före $ 0,916.

För närvarande kan vi inte avgöra om våg fem kommer att sträcka sig.

Diagram efter TradingView

För att avsluta är DOGE troligtvis i den femte och sista vågen av en hausseartad impuls. Även om det inte finns några tecken på svaghet har symbolen nått en sammanflöde av motståndsnivåer, vilket kan betyda toppen av den uppåtgående rörelsen.

Om rörelsen sträcker sig finns nästa motståndsnivåer på $ 0,76 respektive $ 0,91.

Som rapporterat upplevde kryptohandelsappen Robinhood ”intermittenta problem” med kryptohandel tidigare idag, eftersom DOGE hade fått 120% under den senaste veckan och skickat användare som flockade till appen. Handelsappen har emellertid inte förtydligat om problemen faktiskt orsakades av det ökade intresset och handelsvolymen.

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

[ad_2]

Source link