DOGE når nästan nytt heltid på DOGE-dagen

Innehavare av Dogecoin (DOGE) föreslår att de erkänner den 20 april genom att namnge den DOGE-dagen. Mot bakgrund av denna händelse kommer vi att ta en titt på prisrörelsen och försöka bestämma vart symbolen är på väg nästa.

DOGE har misslyckats med att nå en ny heltidshöjd på sitt andra försök. Trots detta är den hausseartade strukturen fortfarande intakt.

DOGE når hela tiden högt

DOGE ökade avsevärt mellan 15-16 april. På cirka 24 timmar rörde den sig uppåt med 254%. Detta ledde till ett högt pris på 0,45 dollar den 16 april.

Efter att ha minskat började token ytterligare en rörelse uppåt. Detta har dock varit något svagare än det föregående. Det nådde bara högst $ 0,434. Ändå var den dagliga avslutningen på 0,408 dollar den högsta i historien.

För närvarande har det potentiellt skapat en dubbeltopp mönster, vilket också kombineras med en baisseartad avvikelse i RSI.

Detta antyder att ett avslag kommer att följa, åtminstone på kort sikt.

Kortvarig DOGE-rörelse

Det kortvariga sex-timmarsdiagrammet stöder denna bedömning. Liksom den dagliga tidsramen finns det en uttalad baisseartad avvikelse i de två senaste topparna.

Dessutom är avvikelsen till och med närvarande i MACD, som inte var synlig i den dagliga tidsramen.

Därför stöds också en kortsiktig minskning av tidsramen på sex timmar.

Indikatorer inom den två timmar långa tidsramen är lika baissär.

Det finns dock också en potentiell stigande triangel på plats, vilket anses vara ett hausseartat mönster.

Stödlinjen för triangeln finns på $ 0,31.

Medan avläsningar från alla tidsramar tyder på att en kortsiktig minskning förväntas, kan DOGE hitta stöd ovanför denna stigande supportlinje.

Om den gör det skulle den hausseartade strukturen betraktas som intakt.

Som ett resultat, efter ytterligare konsolidering, skulle det vara troligt att ytterligare ett uppåtgående steg.

Slutsats

Sammanfattningsvis förväntas DOGE inte nå en ny rekordhög nivå i det aktuella försöket.

Snarare verkar en minskning mot supportlinjen vara det mest troliga alternativet. Därefter kunde ytterligare en rörelse uppåt ske.

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link