DOGE Downtrend kommer att vila efter studs


Dogecoin (DOGE) har gått nedåt sedan den nådde ett högt pris den 8 maj.

Medan den studsade och har brutit ut från en nedåtgående motståndslinje, har den hausseartade trendåterställningen ännu inte bekräftats.

DOGE sjunker efter all-time high

DOGE nådde ett högt pris på 0,737 dollar den 8 maj. Detta var kulminationen på en mycket betydande tjurkörning, där token ökade med 54 890%.

DOGE har flyttat nedåt sedan dess. Hittills har den nått en lägsta summa på $ 0.163, vilket görs den 21. juni. Den låga gjordes direkt på supportnivån 0.786 Fib retracement. En studs följde efteråt och lämnade en lång nedre veke på plats.

Trots studsan är tekniska indikatorer baisse. MACD har gett en baisse vändningssignal, medan den stokastiska oscillatorn har gjort ett baisseartat kors (röda ikoner).

Diagram efter TradingView

Omvändningsförsök

Det dagliga diagrammet ger en lite mer hausse bild. Medan DOGE följt en nedåtgående motståndslinje sedan 14 maj lyckades den bryta ut den 29 juni. Utöver detta har Stokastisk oscillator gjort ett hausseartat kors

Emellertid avvisades token av det horisontella området på 0,285 $. Området fungerade tidigare som stöd (gröna ikoner) och har nu vänt sig motstånd (röd ikon).

Innan området återvinns kan den mellanliggande trenden inte betraktas som hausse. Dessutom är RSI under 50 och MACD har ännu inte gått över till positivt territorium.

Diagram efter TradingView

Vågantal

Kryptovalutahandlare @GregHorvatFX skisserade ett DOGE-diagram och uppgav att token närmar sig en viktig nivå av Fib-sammanflöden som kan fungera som botten av korrigeringen.

Källa: Twitter

Om minskningen verkligen är en komplex, WXY-struktur, verkar det mer troligt att ytterligare en lågnivå så småningom kommer att följa.

Att ge vågorna W: Y ett förhållande 1: 0,61 skulle leda till ett lägsta värde på 0,124 dollar (svart), betydligt lägre än det 0,165 dollar låg som hittills har uppnåtts.

Utöver detta har subvågorna A: C (röd) inte en klar likhet i längd, eftersom våg C är längre än 1: 1 av A, men kortare än 1: 1,61 av den.

Därför, såvida inte DOGE återkräver 0,285 $ -området, kan vi inte betrakta trenden hausse.

Diagram efter TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link