DOCK försöker bryta ut efter två månaders konsolidering


Dock (DOCK) har minskat inuti en fallande parallell kanal sedan den nådde en rekordhög nivå den 3 april.

Medan de långsiktiga utsikterna indikerar att det är troligt att det bryts ut från den här kanalen, pekar kortsiktiga indikatorer på en minskning före det eventuella breakoutet.

DOCK försöker bryta

DOCK har handlat inne i en fallande parallell kanal sedan den 3 april, då den nådde ett högt pris på 0,182 dollar. Sådana kanaler innehåller ofta korrigerande rörelser.

Den 23 maj studsade den både på kanalens supportlinje och supportområdet $ 0,035 (grön ikon). Sedan dess har det gått uppåt. Supportområdet representerar en nivå som tidigare inte nåddes sedan februari 2021.

DOCK har rört sig uppåt sedan och är för närvarande tillbaka vid kanalens motståndslinje. Dessutom har tekniska indikatorer blivit hausseartade. RSI har precis passerat över 50 och MACD är nära att flytta in i positivt territorium. Dessutom har Stokastisk oscillator precis gjort ett hausseartat kors (gröna ikoner).

Om en breakout inträffar skulle nästa motståndsområde vara $ 0,126.

Diagram efter TradingView

Kryptovalutahandlare @TheEuroSniper skisserade ett DOCK-diagram och sa att han letade efter en vändning över kanalens motståndslinje för att komma in i nya positioner. Som ses ovan är token för närvarande i färd med att försöka bryta ut.

Källa: Twitter

Kortsiktig breakout

Trots den hausse från den dagliga tidsramen ger det kortare sextimmarsdiagrammet många baisseartade tecken.

Den pågående studsen ser ut som en ABC-korrigerande struktur, som har betydande överlappning och finns i en stigande parallell kanal. Dessutom har vågorna A: C ett exakt förhållande 1: 1.

Utöver detta har mitten av kanalen nu vänt sig till motstånd och två gånger förkastat token (röda ikoner).

Därför kan en breakout från kanalen inträffa, vilket kan ta DOCK tillbaka till det långsiktiga supportområdet innan en potentiell breakout.

Diagram efter TradingView

DOCK / BTC

DOCK / BTC-diagrammet ser mer hausse än dess motsvarighet till USD. Token har handlats under 260 satoshi-motståndsnivåer sedan april 2019. Hittills hade den gjort fyra misslyckade breakout-försök och håller på att göra det femte.

Tekniska indikatorer är hausse. MACD & RSI ökar, den senare är över 50. Dessutom har den stokastiska oscillatorn gjort ett hausseartat kors.

Därför är det troligt att en eventuell breakout är möjlig. I så fall skulle nästa motståndsområde hittas vid 435 satoshis.

Diagram efter TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

Source link