Digivault får FCA-godkännande för att bli den första fristående förvaringsplånboken

Från och med fredag ​​morgon blev Digivault officiellt den första fristående förvaringsinstitutet för digitala tillgångar som fick godkännande från UK Financial Conduct Authority.

På fredag ​​tillkännagav Digitvault att Storbritanniens Financial Conduct Authority (FCA) hade godkänt verksamheten som den första fristående digitala förvaltaren. Digivault är den säkra digitala tillgångsförvaringsverksamheten för Diginex Limited. Enligt reglerna för penningtvätt, finansiering av terrorism och överföring av medel (MLR) kan Digivault nu registrera sig som depåplånboksleverantör.

Med Digivaults mål att tillhandahålla kompatibla och säkra vårdtjänster till företagsinvesterare är FCA-godkännandet uppenbarligen ett stort steg framåt.

Digivault kylsystem är ett nätverk som består av valv från tredje part som tas om hand av valvleverantören Malca-Amit. Tillgångarna som lagras i skyddas i en miljö som är 100% offline, precis som guld och silver är.

Varma förvaringslösningar från Digivault består av funktioner från både kyl- och varmförvaring. Detta åstadkoms genom att skapa ett fysiskt avbrott med en serie hårdvaru- och programvarubrandväggar.

Digivault samarbete med Torstone Technology

FCA-godkännandet kommer i hälarna av ett tillkännagivande förra veckan att Torstone Technology och Digivault hade samarbetat för att förbättra tjänster efter handel för virtuella tillgångar. Torstone kommer att vara ansvarig för att leverera avveckling efter handel och förvaring av virtuella tillgångar till kunder via deras avvecklingsplattform. Digivault kommer att utnyttja denna plattform så att kunderna kan hantera alla mynt i en enda lösning efter handel.

Digitvault erbjuder för närvarande förvaringserbjudanden för tillgångar i bitcoin (BTC), ethereum (ETH) och USDC. Andra tillgångar som finns på ERC-20 och ERC-1400-protokoll ingår också.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.Source link