Digital Authentication NFT Platform lanserar Token på PancakeSwap

Digital authentication non-fungible token (NFT) -plattform Collectible har lanserat sin COLLT-token på PancakeSwap (KAKA).

Collectible är ett blockchain-driven projekt som är utformat för att skapa digital ägarcertifiering av lyxvaror. COLLT-token gör det möjligt för användare att köpa varor och tjänster samt bjuda på auktioner på Collectible. Det kan också användas för att betala för transaktionsavgifter på Collectible-protokollet.

Som ett verktygstecken ger COLLT användarna tillgång till auktioner och försäljning, royalty på sålda NFT och rabatter på plattformsprovisioner. COLLT-hållare har också möjlighet att tjäna på sina tokens. Samlaranvändare kan köpa och hålla COLLT genom stora plånböcker som Trust Wallet och Metamask. Lanseringen av COLLT-token kommer efter att Collectible framgångsrikt avslutat sin investeringsrunda.

Sätter en industristandard

Som nämnts ovan är Collectible ett blockchain-driven projekt som skapar digital certifiering för lyxvaror. Det gör det genom att skapa en digital tvilling av lyxvaran som en NFT, som ägarna sedan kan överföra som en NFT eller genom penningväxling.

Även om de är nya som en NFT-plattform har andra inom lyxvaruindustrin redan börjat använda NFT för digital autentisering. Förra månaden meddelade modemärkena LVMH, Richemont’s Cartier och Prada SpA att de hade samarbetat för att skapa Aura Blockchain.

Lösningen kommer att ge sina kunder större säkerhet att deras produkter är äkta genom att tillhandahålla ett krypterat garantibevis. Det är också avsett att göra produkterna mer spårbara och underlätta återförsäljning av lyxvaror på sekundärmarknaden.

Modemärken använder blockchain-teknik främst för att bekämpa förfalskade marknader, till vilka de förlorar miljarder varje år. Konsortiemedlem Cartier har redan testat en funktion i Aura Blockchain, med online-produktretur.

Cartiers VD Cyrille Vigneron rekommenderade att auktionshus också använder blockchain-teknik för att autentisera försäljningen av konst. LVMH: s vd Antonio Belloni sa att partnerskapet var ett sätt att sätta en branschstandard, snarare än att varje varumärke utvecklar sin egen lösning separat. Konsortiet planerar att göra Aura Blockchain tillgänglig för andra lyxmärken.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link