DEX-token försöker skapa bullriga strukturer med starka studsar


Uniswap (UNI) har studsat på supportområdet för $ 17,50 och skapat en högre låg.

PancakeSwap (CAKE) återvände nära sitt noteringspris till $ 9,44 innan den studsade.

0x (ZRX) har ökat sedan 24 maj, men står fortfarande inför motstånd på $ 1,28.

UNI

UNI har rört sig uppåt sedan den 23 maj, då det nådde ett minimum av $ 13. Det skapade en hausseartad uppslukande ljusstake nästa dag och fortsatte att nå en topp på $ 30 tre dagar senare.

Även om det avvisades av motståndet på 0,5 Fib retracement vid $ 29, skapade det en högre låg och gör för närvarande ett nytt breakout-försök.

Tekniska indikatorer är hausse. MACD har gett en hausseartad reverseringssignal och Stokastisk oscillator har precis gjort ett hausseartat kors. Dessutom är RSI nära att röra sig över 50-linjen.

UNI måste dock bryta ut över motståndsområdet på $ 29 för att bekräfta att det vänds.

Diagram efter TradingView

Det kortare sex-timmarsdiagrammet stöder denna möjlighet. Rörelsen sedan nedgångarna ser impulsiv ut (markerad i grönt) och token har gjort en högre låg höger på supportnivån på 0,5 Fib retracement.

Detta stöder möjligheten att UNI så småningom kommer att bryta ut över $ 29 motståndsområdet.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • Det finns support på $ 16,50.
  • Tekniska indikatorer i den dagliga tidsramen är hausse.

KAKA

CAKE har flyttat nedåt sedan den 30 april, då det nådde ett högt pris på 44,27 dollar. Minskningen var väldigt kraftig, vilket resulterade i ett lägsta värde på 9,44 dollar den 23 maj.

Detta tog token närmare sitt noteringspris och validerade $ 9,50-området som support igen. Det indikerade en minskning med 80% på bara 23 dagar. Men det skapade en lång nedre veke och initierade en studs efteråt.

Tekniska indikatorer visar några hausseartade tecken, men har inte bekräftat vändningen ännu. Ett hausseartat kors i den stokastiska oscillatorn (grön) och en RSI-rörelse över 50 skulle indikera att trenden är hausse.

Medan CAKE håller på att flytta sig över det mindre motståndsområdet på $ 20, finns det många motstånd kvar att rensa innan trenden kan anses hausse.

De mest viktiga finns på $ 26,8 respektive $ 31, skapade av motståndsnivåerna 0,5-0,618 Fib retracement.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • Det finns support på $ 9,50.
  • Det finns motstånd på $ 26,8 och $ 31.

ZRX

ZRX har ökat sedan det inleddes en studs den 24 maj. Det skapade en högre lågnivå den 30 maj.

På samma sätt som CAKE visar tekniska indikatorer hausseartade tecken. De har dock ännu inte bekräftat den hausseartade trenden. Ett hausseartat kors i den stokastiska oscillatorn (grön cirkel) och en RSI-rörelse över 50 skulle indikera att trenden är hausse.

Trots detta finns det ett viktigt motståndsområde på $ 1,28. Samma område fungerade tidigare som stöd. Tills ZRX lyckas flytta sig över det kan vi inte betrakta trenden hausseartad.

Utöver detta skulle en ökning över den låga $ 1.246 (röda linjen) bekräfta att den nedåtgående rörelsen inte är en baisse impuls, utan det är en korrigering som kan vara komplett.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • Det finns motstånd på $ 1,28.
  • Tekniska indikatorer försöker bli hausse.

För BeInCryptos tidigare bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link