DeFi-token skapar högre lägen efter återföring


PolkaDot (DOT) har flyttat uppåt sedan den studsade på supportområdet på $ 14 den 23 maj.

Cream Finance (CREAM) handlas inom ett intervall mellan $ 100 och $ 180.

Kava.io (KAVA) handlar i en långsiktig fallande parallell kanal och följer en kortvarig stigande supportlinje.

PUNKT

Den 23 maj nådde DOT ett minimum på 13,63 $ och studsade. Den efterföljande uppåtgående rörelsen tog den till en topp av $ 28,60 den 3 juni. Token har flyttat nedåt sedan dess.

Överlappningen (röd linje) med det tidigare läget på 26,63 dollar indikerar att den pågående minskningen är en ABC-korrigerande struktur istället för att vara en baiss impuls. Vidare hade vågorna A: C (orange) ett förhållande 1: 1,61, vanligt i sådana strukturer.

Tekniska indikatorer ger inga tydliga tecken på en vändning. MACD har gett en hausseartad omvänd signal men är under noll. På samma sätt ökar RSI men är under 50. Slutligen har den stokastiska oscillatorn ännu inte gjort ett hausseartat kors (grön cirkel).

Därför är det ännu inte säkert om DOT kommer att göra en annan låg eller skapa en högre låg istället.

Diagram efter TradingView

DOT / BTC-paret ser mer hausseartat ut än dess motsvarighet till USD. Detta beror främst på återkravet av 56.000 satoshi-stödområdet, som tidigare fungerade som motstånd 2020.

Efter att ha brutit ut har DOT validerat det som support flera gånger, senast den 23 maj.

På samma sätt som DOT / USD-paret har tekniska indikatorer dock ännu inte bekräftat den hausseartade vändningen, vilket ger exakt samma avläsningar.

Diagram efter TradingView

GRÄDDE

Sedan den 23 februari har CREAM handlat inom ett intervall mellan $ 100 och $ 180. Både stöd- och motståndsområdena har validerats tre gånger.

CREAM initierade en rörelse uppåt den 23 maj och tog den hela vägen till $ 180 motståndsområdet. Det avvisades dock den 5 juni och har gått nedåt sedan dess.

Trots minskningen är de tekniska indikatorerna fortfarande hausse. MACD är positiv, RSI är över 50 och Stokastisk oscillator har precis gjort ett hausseartat kors.

Diagram efter TradingView

Det kortare siktens fyra-timmarsdiagram visar att den 31 maj bröt CREAM ut från en fallande motståndsreträtt som hade funnits sedan början av månaden.

Det fortsatte att nå ett högt värde på 175,14 dollar innan det minskade.

Det finns ett starkt stöd mellan $ 120 – $ 131, skapat av både Fib och horisontella nivåer.

Därför är det möjligt att token skapar en högre låg nära detta område innan den rör sig uppåt en gång till.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • CREAM handlas inom ett intervall mellan $ 100 och $ 180.
  • Det har brutit ut från en kortsiktig fallande motståndslinje.

KAVA

KAVA har handlat i en fallande parallell kanal sedan den 6 april. Hittills har den avvisats tre gånger av sin motståndslinje, senast den 2 juni. För närvarande försöker den hitta stöd i mitten av kanalen.

Tekniska indikatorer är relativt hausse. Stokastisk oscillator har gjort ett hausseartat kors och MACD-histogrammet har blivit positivt (gröna ikoner). RSI har dock sjunkit under 50.

Icke desto mindre innehåller parallella kanaler korrigerande rörelser. Därför, så länge som token handlas över mitten av kanalen, skulle det vara troligt att en eventuell breakout från den.

Det är möjligt att detta är början på en långvarig femte våg.

Diagram efter TradingView

BTC-paret ser avgörande hausse, mer än dess motsvarighet till USD. KAVA har redan brutit ut från en fallande motståndslinje. För närvarande är det i färd med att validera linjen och 11 600 satoshi-området som stöd.

Att lyckas med det skulle vara en stor hausseartad utveckling.

Dessutom är tekniska indikatorer hausse. MACD är positiv och RSI över 50. Dessutom har den stokastiska oscillatorn gjort ett hausseartat kors (grön).

Nästa motståndsområde är 20,130 satoshis, skapad av resistensnivån 0.382 Fib retracement.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • KAVA handlar i en långsiktig fallande parallell kanal.
  • KAVA / BTC har brutit ut från en fallande motståndslinje.

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.Source link