DeFi Saver Recept Creator – en avancerad DeFi Transaction Builder

[ad_1]

DeFi Saver introducerar en stor ny funktion, tillsammans med en ytterligare framåtvänd och helt granskad arkitektonisk uppgradering.

Vi presenterar DeFi Saver Recept Creator

Recept Creator är det senaste tillskottet till DeFi Saver-verktygslådan, den här gången tillåter användare att sätta ihop olika DeFi-lego i form av olika åtgärder som involverar flera protokoll och kör dem i en enda transaktion.

Även om konceptet med en transaktionsbyggare inte är riktigt nytt i detta utrymme, syftar Recept Creator till att tillhandahålla denna funktionalitet genom ett informativt, tillgängligt och mycket funktionellt gränssnitt, som användarna har förväntat sig av DeFi Saver.

Dessutom tillåter Recept Creator även användare att helt enkelt berätta för gränssnittet vad de vill och låta appen förbereda sina receptsteg genom användning av naturlig språkbehandling. Om du vill ”låna 10.000 Dai från Compound och sätta in i Aave v2” kan du skriva ner det i appen och låta det skapa ett anpassat recept åt dig.

Recept Creator tillåter för närvarande användare att kombinera flash-lån från Aave och dYdX med åtgärder från protokoll som inkluderar MakerDAO, Compound, Aave v2, Reflexer och Uniswap v2, med en gradvis utvidgning med andra större DeFi-protokoll planerade framåt.

(För några exempel på potentiella recept, se ytterligare dokument för exempel.)

Experimentera utan avgifter

Tillsammans med Recept Creator har ett nytt simuleringsläge lagts till DeFi Saver. Det låter användare experimentera med antingen den nya Recept Creator eller någon annan del av DeFi Saver utan att behöva betala några avgifter eller spendera några pengar alls.

Simuleringsläget skapar en privat gaffel av Ethereum-mainnet för användaren när de bestämmer sig för att sätta på den, med det tillgängliga valet att simulera med deras befintliga konto eller ett nytt konto laddat med 100 ETH.

Detta borde vara ett perfekt alternativ för alla som vill bli bekväma med DeFi Saver-appen, liksom alla som vill testa sina skapade recept eller vilka strategier som helst utan att behöva anslå faktiska medel direkt.

Övergripande arkitektonisk uppgradering

Recept Creator är faktiskt en uppvisning i en hel arkitektonisk översyn av smarta kontrakt från DeFi Saver. Medan tidigare komplexa åtgärder kodades som en enda lång sekvens av åtgärder, består den nya arkitekturen av ett antal små, separata åtgärder

som kan kombineras för att skapa alla avancerade åtgärder, något som nu också kan göras av användarna själva med Recept Creator.

Detta nya tillvägagångssätt kommer att göra det möjligt för oss att bli bättre och snabbare när det gäller att revidera eventuell befintlig protokollintegration, samtidigt som användarna får mer frihet.

Att automatisera något DeFi-recept kan snart komma på bordet

Den här uppdateringen är också det första stora steget mot att tillåta användare att automatisera alla önskade uppsättningar åtgärder, något som mycket troligtvis kan vara den mest intressanta nyheten för alla som har hört talas om eller använt DeFi Saver från och med nu, men det kommer att finnas mer detaljer ungefär när släpptiden för dessa nya automatiseringsalternativ närmar sig.

Säkerhet-första metoden

Alla smarta kontrakt som driver den nya DeFi Saver-arkitekturen har granskats av både Consensys Diligence och Dedaub från och med nu, båda är team som sannolikt också kommer att granska eventuella framtida protokollintegrationer.

Det är viktigt att notera att arkitekturen inte tillåter att ERC-20-token-godkännanden görs för vanligt förekommande kontrakt. Istället används användarens smarta plånbok, vilket minskar risken i vissa protokoll.

Säkerhet är högsta prioritet och målet för DeFi Saver är att skydda användare från både onödiga smarta kontraktsrisker och marknadsrisker, vilket redan var fallet med deras automatiska likvidationsskyddsfunktioner.

Ser fram emot

En av de största aktuella problemen med DeFi-ekosystemet är de orimliga transaktionsavgifterna för alla önskade åtgärder på grund av det mycket överbelastade Ethereum-nätverket och därmed kontinuerligt höga gaspriser.

Vi är mycket glada att dela med oss ​​av att den nya arkitekturen också har förberetts med tanke på L2-nätverk och det gör att vi snabbt kan starta DeFi Saver på något av de kommande L2-nätverken som Optimism, Arbitrum och zkSync 2 när de lanseras offentligt.

Medan DeFi Saver utan tvekan kan ses som en avancerad DeFi-hanteringsapp, anser teamet starkt att DeFi bör vara tillgänglig och tillgänglig för alla, oavsett hur mycket pengar de hanterar.

Om du är intresserad av att prova den nya DeFi Saver Recept Creator kan du göra det på: https://app.defisaver.com/recipes/.

Gå till den officiella DeFi Saver-webbplatsen för ytterligare information.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

[ad_2]

Source link