DeFi-index når ny ATH – Kommer DOT att följa kostym?

[ad_1]

Polkadot (DOT) har gått uppåt sedan den studsade på supportområdet på 28,30 $ den 23 april.

DOT förväntas fortsätta att röra sig uppåt och så småningom nå ett nytt högt pris.

Daglig DOT-rörelse

DOT har rört sig nedåt sedan den 1 april, då det hade nått ett högt pris på 48,36 dollar. Samma dag skapade den en stjärna ljusstake och tappade.

Den nedåtgående rörelsen fortsatte tills DOT studsade vid supportområdet på 28,30 $ den 23 april. Sedan dess har den rört sig uppåt.

För närvarande handlas det direkt på motståndsområdet $ 40, vilket skapas av 0.618 Fib retracement motståndsnivå. Nästa motstånd finns på $ 48,40 respektive $ 61,70.

Tekniska indikatorer är hausse, vilket stöder fortsättningen av den uppåtgående rörelsen. MACD har gett en hausseartad reverseringssignal. Både RSI & Stokastisk oscillator ökar, den förra har precis passerat över 50.

Därför förväntas token att framgångsrikt bryta ut från $ 40-motståndsområdet och gå mot en ny all-time high.

Diagram efter TradingView

Vågräkning för DOT

Kryptovalutahandlare @Altstreetbets skisserade ett DOT-diagram och uppgav att det sannolikt kommer att flytta till ett nytt högt pris någonsin nära $ 60.

Diagram efter TradingView

Vågräkningen indikerar att rörelsen sedan mars var en fullständig platt korrigering, troligen som en del av våg fyra. Om det är korrekt skulle det indikera att DOT nu har börjat vinka fem.

Det mest troliga målet för toppen av rörelsen finns mellan $ 61 och $ 65. Det hittas med hjälp av en extern retracement och Fib-projektion.

Därefter hittades det näst mest troliga motståndsområdet till $ 84.

Diagram efter TradingView

DeFi-index

DeFi-indexet har ökat sedan den 18 april. Den 3 maj lyckades man nå ett nytt högt pris på 3 650 dollar.

Dessutom stöder tekniska indikatorer fortsättningen av den uppåtgående rörelsen.

På samma sätt som DOT kan vi använda en extern Fib retracement för att hitta de närmaste motståndsområdena. De ligger på $ 4,319 och $ 5,620.

Diagram efter TradingView

För att avsluta förväntas DOT fortsätta öka och så småningom nå ett nytt högt pris. Ett potentiellt mål för toppen av flytten finns mellan $ 61 och $ 65.

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.[ad_2]

Source link