’David After Dentist’ ska auktioneras som NFT på Foundation
En YouTube-video som gick viral 2009 av David DeVore hos tandläkaren auktioneras ut som en icke-fungibel token (NFT) på plattformen Foundation. Auktionen börjar kl 13:00 PST / 16:00 EST den 6 maj 2021. Detta kommer att vara en 24-timmars auktion med bud som börjar kl 1 ETH, för närvarande värderade till drygt 3400 $.

Florida, USA, 6 maj 2021 – NFT-försäljningen har överstigit 2 miljarder dollar med dubbelt så många köpare som säljare, vilket banar väg för nästa våg av massanvändare. YouTube-videon av David DeVore i bilen efter tandläkaren är en tidig meme-kulturklassiker. Försäljningen av meme NFT har översteg 2 miljoner dollar sedan februari. Nyligen har andra memes sålts på NFT-plattformar för betydande belopp.

NFT-auktionen tillåter köpare att äga en underhållningshistoria som fick över 140 miljoner visningar och presenterades på The Today Show, The Tyra Banks Show, Fox News och Forbes. Den här videon publicerades under sociala medieåldern när människor regelbundet delade allt om sig själva på Facebook.

David DeVore har också nämnt att han är osäker på om han kommer att skapa en annan NFT i framtiden eller inte. Därför kommer denna NFT att vara en enastående, exklusiv bit av internethistoria. Det kommer att säljas till högst budgivare inom 24 timmar efter lanseringen.

”Vi har dabbled i krypto under karantän, och vi stötte på NFT på grund av det,” David nämnde i en intervju. ”David After Dentist har varit en fantastisk resa sedan 2009, så varför inte?”

”Foundation är en plattform som främjar alla typer av skapare, och vi är stolta över att se de ursprungliga skiljedomarna av memes och internetkultur äntligen hitta erkännande i NFT-rymden.”

Lindsay Howard, chef för gemenskapen, stiftelsen.

För mer information om Foundation, besök Foundation.app eller Grundterminal.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link