Cryptopunks Developer Larva Labs lanserar nytt NFT-projekt

[ad_1]

Larva Labs, teamet bakom den populära NFT-samlingen Cryptopunks, har lanserat Meebits, en ny uppsättning NFT-baserade på 3D-voxel-tecken.

Larva Labs, teamet bakom populära NFTs Cryptopunks, har lanserat ett nytt projekt som heter Meebits, enligt ett tillkännagivande. Det nya projektet är Larva Labs tredje NFT-insats och är redan mycket populärt bland samhället. Totalt 20 000 Meebits kommer att finnas tillgängliga.

Den nya uppsättningen NFT: er har sålts, sa laget på Twitter, med en till och med som säljer för en svindlande 200 ETH. Det är ungefär $ 671.000 i eters nuvarande priser.

Larva Labs hoppas att de nya 3D-avatarna kommer att vara idealiska för en virtuell värld, i stil med Minecraft och Roblox. Teamet tror att den 8-bitars karaktär av voxelkonst kommer att ha en ”tidlös” kvalitet som den kommer att ge långsiktig överklagande.

NFT-ansträngningen den här gången är mycket mer robust och komplicerad än tidigare utgåvor. Teamet släpper snart ett tillgångspaket som gör att avataren kan användas i kompatibla spelmotorer, 3D-studio eller virtuell värld.

Meebits har olika egenskaper som har olika nivåer av sällsynthet. Dessa egenskaper inkluderar frisyr, byxor, byxfärg och typ. Robottypen utgör till exempel bara 0,36% av alla Meebits.

Dessutom har teamet lanserat ett community-bidrag för dem som har stött Larva Labs ansträngningar tidigare. Innehavare av kryptopunkar och autoglyfer beviljas en gratis Meebit, som bara behöver betala för gasavgifter. Detta bidrag kommer att vara öppet i en vecka.

Att säga att det framkallar den ”typ av insamling som vi gjorde som barn”, hoppas Larva Labs att detta kommer att användas i spel och som en rolig hobby. Köpare behöver bara underteckna ett meddelande med plånboken, så hela processen är ganska tillgänglig.

Larva Labs tredje NFT-projekt är ett tecken på hur populära NFT-enheter fortsätter att vara. Det finns ett definitivt begär för denna typ av tillgång, vilket har resulterat i att Reebok lanserar NFT för sneakers. Generellt sett har stora varumärken börjat se värdet av att lansera NFT-relaterade till deras produkter eller verksamhet.

Den senaste aktören i rymden är alkoholindustrin, med vinproducenter, bryggerier och destillerier som omfamnar tekniken. I sportbranschen, där det också är extremt populärt, blev Golden State Warriors det första amerikanska laget som släppte sin egen NFT.

En av anledningarna till att denna popularitet har uppstått är att NFT är ganska tillgängliga jämfört med trender som DeFi. Även om det finns en del arbete att göra i hanteringen av plånböcker är det mycket enklare än de dagliga ansträngningarna för avkastningsodling och tillhandahållande av likviditet. Några lyckliga NFT-innehavare har sett enorma vinster eftersom de kom in på spelet tidigt.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.[ad_2]

Source link