CryptoPunks Creators har precis lanserat Meebits, NFT Resales redan topp $ 3 miljoner

[ad_1]

I korthet

  • Larva Labs, utvecklaren bakom CryptoPunks, har introducerat en ny uppsättning slumpmässigt genererade NFT-avatarer som heter Meebits.
  • CryptoPunks representerar några av de dyraste NFT som någonsin sålts.

Larva Labs, tvåmansutvecklingsteamet bakom den väldigt populära CryptoPunks NFT-serien, har meddelat en ny uppsättning NFT-filer som heter Meebits.

Där CryptoPunks var pixeliserade 2D-ikoner är Meebits 3D-avatarer gjorda i voxels (pixlar med volym – följaktligen ”voxels”). De genereras algoritmiskt och är fästa vid NFT på Ethereum blockchain, vilket betyder standardetiska problem tillämpa.

Med sina blockiga armar och vagt kubformiga huvuden kan Meebits påminna dig om 3D-karaktärerna från Minecraft eller Roblox. Enligt ett pressmeddelande. ”Vi tror att, precis som 8-bitars pixelkonst, kommer voxelkonstens minimalism och tillgänglighet att visa sig vara tidlös och kärleksfull för generationer framöver”, skriver utvecklarna.

Larva Labs är Matt Hall och John Watkinson; de kom på idén för CryptoPunks 2017, några månader innan CryptoKitties fenomen. Ikonerna har sedan dess blivit en het handelsvara bland cryptos nouveau riche, med vissa som säljer för över 7 miljoner dollar. Det finns till och med en Twitter bot dedikerad till att spåra CryptoPunk-transaktioner.

Om du redan äger en av Larva Labs tidigare NFT (som inkluderar studioens andra generativa NFT-projekt, Autoglyfer) kan du göra anspråk på en gratis Meebit under de kommande sju dagarna. Oavsett Meebits som inte görs anspråk på i slutet av veckan, av totalt 20 000, kommer det att säljas direkt från företaget. Hittills har dessa NFT redan genererat 1120 ETH i försäljning på återförsäljningsmarknaden, enligt data från OpenSea. Det är mer än 3,7 miljoner dollar i dagens priser.

En del av överklagandet av CryptoPunks är brist: det finns bara 10 000 CryptoPunks totalt, men även med dubbelt så stort utbud är Meebits redo för framgång: en redan såld för nästan 675 000 dollar tidigare idag.[ad_2]

Source link