Cryptocurrency Technology för betalningar i onlinespel

Underhållningsmarknaden är ett universum som flyttar stora volymer varje dag. Nya metoder för människor att ha kul och tjäna, som onlinespel, har erövrat mer utrymme och transaktionsnivåer. Spel är inte begränsade till Las Vegas, de är över hela världen, särskilt på onlineplattformar.

Aktiviteter från onlinespel var redan extremt stabila. Sedan pandemin började har antalet användare ökat avsevärt, eftersom fysiska spelanläggningar inte kan betjäna kunder eller har begränsad kapacitet.

Genom denna lovande marknad, en teknisk värld och kryptotillgångar: nya möjligheter för fysiska och onlinespel har skapats. Kryptovalutor har lett till människors liv och även på finansmarknaden.

Fördelar som smidighet för drift, säkerhet och öppenhet som blockchain-tekniken erbjuder är bara början på fördelarna för flera områden att öppna sina dörrar för ett nytt sätt att tänka ekonomiskt.

Onlinespel har redan använt bitcoin som betalningsmetod. I en Bloomberg-rapport från 19 november sa VD bakom Winning Poker Network (WPN) att cirka 95% av pokerspelarna ber om att få betalt i bitcoin.

Ett projekt som utvecklats exklusivt för spelmarknaden har erövrat sitt utrymme och det heter Betherchip. Beskrivningen av token som utvecklats på Ethereum-nätverket ERC-20 talar om ett förslag som utvecklades i början av COVID-19-pandemin, där driften av fysiska spelanläggningar avbröts och onlinespel började markeras.

Betherchip är en token skapad efter blockchain-teknik, kryptovalutor och API: er. Det gick in på spel- och spelmarknaderna med säkerhet och effektivitet. Projektet har sin egen plånbok, kallad BEC-plånbok, och den är också listad på fantastiska kryptovalutahemsidor och starka börser på marknaden, som bland andra Bitmart, Bilaxy, Latoken.

För mer information, besök Telegram eller Instagram

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

Source link