Crypto-utbyten går ner i takt med att kryptopriserna sjunker bland enorma försäljningar

Cryptocurrency Exchange Coinbase gick ner för många användare på onsdag morgon när priserna på digitala mynt tumlade.

Coinbase har rapporterat att deras kryptobörs upplevde ett ”partiellt” avbrott på webbplatsen och mobilappen. Coinbase är inte den enda som upplever problem under kryptokraschen, med Binance, Gemini och CoinMarketCap upplever också rapporterade avbrott.

Både Coinbase och Binance hävdar problem som är specifika för uttagsprocessen för Ethereum (ETH) och ERC-20-tokens. Förseningen får skulden trängsel i nätverket. I ett officiellt uttalande på deras Twitter-konto, Coinbase sa:

”Vi ser några problem på Coinbase och Coinbase Pro och vi är medvetna om att vissa funktioner kanske inte fungerar helt normalt. Vi undersöker för närvarande dessa frågor och kommer att tillhandahålla uppdateringar så snart som möjligt. ”

De kraschande webbplatserna och utbytena kommer när kryptovärden tog ett brant dyk under de senaste 24 timmarna, med bitcoin (BTC) och ethereum som ser ett dramatiskt dopp i värde. Nedgången tillskrivs mestadels den nyligen tillkännagivna kinesiska nedbrytningen mot användning och handel med kryptovalutor.

Kinas kryptoförbud

Enligt det nya kryptoförbudet får inga onlinebetalningskanaler eller banker erbjuda kunderna någon tjänst som har att göra med kryptovaluta. Beslutet är ett starkt 180 drag från People’s Bank of China citat i april att bitcoin var ett livskraftigt investeringsalternativ.

I dag sjönk priset på bitcoin med mer än 30% och nådde cirka 30 000 dollar. Ethereum sjönk med 40% till under $ 2500 och dogecoin (DOGE) föll nästan 50% till under $ 0,35, i skrivande stund. De snabba förlusterna och oförmågan att sälja eller köpa bidrar bara till frustrationen för handlare.

I sin S-1-ansökan till Securities and Exchange Commission noterade Coinbase att volatilitet eller snabba marknadsförändringar kan sätta överdrivet tryck på deras plattform och orsaka problem. ”Plötsliga förändringar i volatilitet eller marknadsrörelse kan leda till extrema tryck på vår plattform och infrastruktur som kan leda till oavsiktlig avstängning av tjänster över delar av plattformen eller hela plattformen”, sa det.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

Source link