Crypto Twitter samlas för att samla in 800 000 dollar för canceröverlevande


Twitter-användare har samlats för att donera kryptovaluta till en ung canceröverlevande, vilket ger pojkfamiljen 800 000 dollar i donationer.

Ung canceröverlevande för närvarande endast känd som JO har övervunnit sin kamp med den dödliga sjukdomen. Men ökande medicinska räkningar har förstört familjens ekonomiska situation.

I en ödevridning har kryptoanvändare på twitter samarbetat för att hjälpa familjen att samla in pengar för unga JO In a tweet av användaren @ Milkman2228 delade användaren eterumadressen för att donera till familjen. Säg ”De täcks av räkningar som håller den här kungen vid liv. Låt oss få dem ur skuld och ge den här chefen en framtid. ”

Inom tolv timmar efter att tweeten postat hade den retweetats mer än 1 500 gånger. Adressen som inrättades för familjen hade samlat in en fenomenal summa på 800 000 dollar. Adressen hade fått över 132 eterier, värderade till 510 000 $. Stabila myntdonationer inkluderade $ 137 899 donerade i USDC och $ 103 807 i USDT.

En mängd altcoins donerades också till plånboken, inklusive CRV, RULER, LINK och SWAP.

Källa: Etherscan

Bland givarna var Alameda Research och FTX VD Sam Bankman-Fried. Bankman-Fried erbjöd sitt stöd med en 12 eteridonation till fonden, som han delade på Twitter.

Andra anmärkningsvärda donationer inkluderade en anonym 50 ETH-donation. Samt en 25 ETH-donation från Cinneamhain Ventures Adam Cochran.

JO och hans familj har sedan gått till Twitter för att tacka samhället för donationerna. Med familjen tweeting ”JO fortsätter att inspirera så många, och hans kamp mot cancer är ett budskap om HOPE. Hjärtat vill vi tacka alla som hjälper till att stödja vår familj och välsignar honom med en stor framtid. ”

Källa: Twitter

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link