Crypto-investerare oskakade av den senaste marknadsförsäljningen

Trots den senaste kryptosäljningen, som utplånade en betydande del av det totala marknadspriset, investeras köpare i att investera.

Enligt en undersökning utförd av Voyager Digital, en kryptotillgångsmäklare, planerar nästan 90% av deltagarna att investera i fler digitala valutor under nästa kvartal. Undersökningen inkluderade svar från 3 671 personer i slutet av förra månaden medan bitcoinpriserna sjönk.

Marknadskraschen i maj kom tillsammans med en flod av internationella nyheter kring Kinas ständigt ökande kraft mot kryptoanvändning och handel. Tillsammans med Kina skärpte USA sitt grepp om kryptovalutor när skattesäsongen närmade sig. Marknadsvolatiliteten sammanföll också med fler beslut från stora företag att släppa krypto som betalning på grund av miljöhänsyn. Osäkerheten resulterade i en förlust på nästan 43% i kryptomarknadsvärderingen under bara två veckor.

Ändå förblev sju av tio undersökta investerare hausseartade när de frågades om priset på bitcoin under det kommande kvartalet. Förutsägelserna om minst 39% av de tillfrågade placerade bitcoins pris i intervallet $ 50 000 – $ 70,00 i slutet av tredje kvartalet. Vid tidpunkten för pressningen pumpade Bitcoin till en lokal höjd över 41.000 $ och visar en solid supportnivå på 38.000 $.

Voyagers VD Steve Ehrlich kallade investerarnas hausseartade attityd efter en så massiv försäljning och uppmuntrade till kryptos framtid.

Altcoin intresse

Undersökningen gav också investerare sitt förtroende för altcoin och fann en extremt hausseartad syn på Cardano, följt av Dogecoin.

Detta kommer i hälen efter Cardanos (ADA) meteoriska prisuppgång under det senaste året. Förra månaden släppte Cardano planer över hela Afrikas kontinent för att bredda tillgängligheten till blockchain-teknik, som inkluderade ett partnerskap med den etiopiska regeringen. Dessutom ger användningen av Proof-of-Stake-konceptet Cardano en grönare kant mitt i branschens miljöhänsyn.

Unga kryptoinvesterare

En annan nyligen genomförd undersökning utförd av CNBC visade att nästan hälften av tusen miljonärer har upp till en fjärdedel av sin förmögenhet lagrad i kryptotillgångar.

Yngre investerare är fortsatt hausse på den långsiktiga banan för inte bara bitcoin och altcoins utan andra utvecklingar inom rymden, såsom icke-fungibla tokens (NFT). När krypto fortsätter att tränga igenom vanliga marknader och media, kommer bara tiden att visa om investerarnas hausse-känsla blir verklighet.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link